ZA EVOM POD RUŠEVINAMA TRAGAJU I PSI: Tužne scene u Zrenjaninu nakon eksplozije!

Autor:

Hronika

23.11.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ulici na bezbednom su i deca povređenog čoveka i žene, ćerka i unuci. Oni tu u kraju imaju radnju.

ZA EVOM POD RUŠEVINAMA TRAGAJU I PSI: Tužne scene u Zrenjaninu nakon eksplozije!

Foto: zrenjaninski.com

Danas oko 15 časova došlo je do eksplozije u naselju Mužije u Zrenjaninu. Na licu mesta se saznaje da je eksplozija bila veoma jaka.

Komšija koji se nalazio u blizini, u početku nije znao o čemu se radi, ali rekao je da se policija stvorila za nekoliko minuta.

Policija je vrlo brzo ušla u urušenu kuću i spasila muškarca M.M. (70), koji je prebačen u Urgentni centar u Zrenjaninu, i nije životno ugrožen, dok se žena Eva M. (70) nalazi zarobljena ispod ruševina i ne zna se u kakvom je stanju.

Požar je manje više lokalizovan, a specijalni tim, koji je došao iz Zemuna, testerama pokušava da seče betonski temelj kako bi se došlo do nesrećne žene, za koju se ni ne zna da li je preživela eksploziju. Na licu mesta su i specijalci sa psima.

Komšije su rekle da je uzrok eksplozije verovatno postavljanje novog kotla za plinsku instalaciju.

- On je nedavno menjao kotao kupio je nov. I ko zna šta se tu desilo u svakom slučaju sumnja se da je on uzrok eksplozije evo još se oseća gas u ulici - objašnjava jedan od komšija.

Kako je objasnio, M.M je u trenutku eksplozije bio u podrumu.

- Eksploziju je čulo skoro celo naselje. A koliko je bila jaka svedoči i to da je deo krova odleteo u komšijsko dvorište. Svuda su stakla. U svakomslučaju nakon eksplozije stoigli su vatrogasci i komšije i uspeli su da izvuku M.M. dok je njegova supruga ostala zarobljena u ruševini - objašnjava komšija.

Inače, u ulici na bezbednom su deca povređenog čoveka, ćerka i unuci. Oni tu u kraju imaju radnju.

- Dobra i poštena porodica - priča komšija i dodaje da se svi nadaju da će žena biti izvučena živa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading