PRVA IZJAVA BIVŠE SUPRUGE ŽARKA LAUŠEVIĆA NAKON KOBNE NOĆI: Nemojte, molim vas, ČEKAMO DA DOĐE...

Autor: P. R.

Zabava

23.11.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglašavanje prve Lauševe žene, Maja kida dušu na komade!

PRVA IZJAVA BIVŠE SUPRUGE ŽARKA LAUŠEVIĆA NAKON KOBNE NOĆI: Nemojte, molim vas, ČEKAMO DA DOĐE...

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Jedan od najvećih glumaca jugoslovenske kinematografije, Žarko Laušević, preminuo je 15. novembra u 63. godini posle kratke borbe sa teškom bolešću, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu glume. Na večni počinak ispraćen je 20. novembra na Novom groblju uz pratnju ožalošćene porodice i nebrojanih kolega i prijatelja.

Inače, o životu legendarnog Lauša se dosta zna, kako zbog neverovatnih filmskih uspeha, tako i zbog memoara koje je pisao, posebno o strašnoj noći koja mu je obeležila život i boravku u zatvoru. Međutim, jedna od misterija vezanih za ovog glumca, koja i danas intrigira javnost, jeste njegova bivša supruga Maja. Osim da imaju ćerku Asju i sina Dušana, o njoj se ni dan-danas ne zna ništa, ni ko je ona, ni kako izgleda, a ni kako su se upoznali.

Republika

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu

Žarko Laušević

Naime, Maja, koja se povukla iz javnosti i sklonila od znatiželjnih očiju javnosti, za medije je govorila samo jednom, i to slučajno, a sve se desilo svega dva dana nakon kobne noći kada je Laušević u noći između 30. i 31. jula u kafiću "Epl", posle razmirica, iz pištolja usmrtio dva mladića, Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (21) i ranio Andriju Kažića.

Predstavnici sedme sile su tada pokušali da stupe u kontakt sa Lauševićevim roditeljima. Međutim, na telefon se javila Maja i rekla da Žarkov otac ne može da razgovara jer je u šoku zbog događaja sa njegovim sinovima.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Žarko Laušević

- Nemojte, molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat - rekla je ona za Novosti, dodajući da su došli iz Budve gde je Žarko imao uspešan nastup u premijernom izvođenju "Lažnog cara Šćepana Malog".

Inače, Maja i Laušević bili su u braku od 1982. do 1998. godine, a nakon razvoda glumac je pronašao sreću pored svoje druge supruge Anite, koju je upoznao na snimanju filma "Boj na Kosovu". Nakon razvoda, Maja se povukla iz javnosti i živela je povučeno sa svojom decom, a o njihovoj ljubavi i braku se retko pisalo.

Republika

Foto: ATAImages

Žarko Laušević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Žarko Laušević Žarko Laušević biografija Žarko Laušević smrt Žarko Laušević bolest Žarko Laušević bolestan žarko laušević sahrana žarko laušević ubistvo Žarko Laušević umro Žarko Laušević preminuo umro žarko laušević preminuo Žarko Laušević žarko laušević citati citati Žarko Laušević Žarko Laušević ubio Žarko Laušević zatvor Žarko Laušević danas žarko laušević godine žarko laušević godište Žarko Laušević Miloš Obilić Žarko Laušević filmovi Žarko Laušević šmeker Žarko Laušević Bolje od bekstva Žarko Laušević Sivi dom Žarko Laušević Nož Žarko Laušević knjiga žarko laušević deca Žarko Laušević ćerke Žarko Laušević žena Žarko Laušević supruga žarko laušević instagram od čega je umro Žarko Laušević godina prodje dan nikad Žarko Laušević vesti Lauš Laušević laušević žarko glumac Žarko Laušević žarko laušević glumac Žarko Laušević serija Zabava Estrada Poznati poznati vesti Poznati najnovije vesti estrada vesti Kultura estrada najnovije vesti zabava vesti sahrana Lauševića Žarko Laušević knjige Žarko Laušević u zatvoru Žarko Laušević kremacija Žarko Laušević ćerka Žarko Laušević sin Žarko Laušević krvna osveta Žarko Laušević oproštaj Žarko Laušević komemoracija Žarko Laušević porodica Komemoracija Žarka Lauševića komemoracija Žarko Laušević komemoracija Žarku Lauševiću Žarko Laušević slike Žarko Laušević prva supruga Maja Mitić

Komentari (0)

Loading