JAVILA SE MAJCI SA NEPOZNATOG BROJA I NESTALA! Otac devojčice za kojom traga Srbija otkrio nove detalje: Spominjala je drugaricu, ali brat zna da nije bila kod nje!

Autor:

Vesti

23.11.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica je u trenutku nestanka na sebi imala braon jaknu, sivu trenerku i crne patike na tufne, ako je vidite zovite policiju.

JAVILA SE MAJCI SA NEPOZNATOG BROJA I NESTALA! Otac devojčice za kojom traga Srbija otkrio nove detalje: Spominjala je drugaricu, ali brat zna da nije bila kod nje!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/prijavi_problem/

Milica Milosavljević

Boban otac Milice Milosavljević (13) koja je nestala na području Čačka oglasio se i otkrio da je ćerku poslednji put video u četvrtak. 

- Ja sam išao na teren u Sopot da radim u četvrtak. Tad sam je poslednji put video - kaže otac, piše Telegraf.

On dodaje i da je njegova supruga ta koja je Milicu videla poslednja, pre nestanka.

- Došla je u ponedeljak izjutru, presvukla se i otišla od kuće oko 2-3 - priča otac.

Milica je u trenutku nestanka na sebi imala braon jaknu, sivu trenerku i crne patike na tufne, a kako je Boban otkrio u nedelju je trebalo da ode kod drugarice kod koje nikada nije otišla.

- Devojčica je pitala Miličinog mlađeg brata zašto nije došla kod nje, tako smo i znali da nije bila tamo - ističe čovek.

Ipak, Milica se majci, kako otac tvrdi, javila i porukom sa nepoznatog broja, jer telefon kod sebe nije imala, i da se od tada nisu čule.

- Milica telefon kod sebe nema od septembra, u kazni je bila. U ponedeljak je poslala poruku sa nepoznatog broja i pitala jel može da ostane još malo kod neke drugarice - objašnjava.

Kako nesrećni čovek kaže, nema pojma gde bi njegova devojčica mogla da bude, a dečka nema.

Apeluje na sve ljude dobre volje koji imaju bilo kakvu informaciju da odmah odu u prvu policijsku stanicu.

Podsetimo, Milica Milosavljević (13) iz Čačka nestala je pre pet dana na teritoriji ovog grada, piše Instagram stranica Prijavi_problem.

Kako je za Telegraf.rs potvrđeno iz MUP-a nestanak je prijavljen juče i intenzivno se traga za nestalom devojčicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading