IMAO JE 30 KILA, KRIO JE DA NE MOŽE DA JEDE: Otkriveni potresni detalji o BOLESTI Žarka Lauševića!

Autor:

Zabava

22.11.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras progovorila je o susretima sa kolegom i tragičnim životima koje su oboje imali!

IMAO JE 30 KILA, KRIO JE DA NE MOŽE DA JEDE: Otkriveni potresni detalji o BOLESTI Žarka Lauševića!

Foto: E-Stock

Žarko Laušević

Smrt Žarka Lauševića u 63. godini sve je šokirala jer se desila iznenada, a najviše njegove kolege koji nisu znali da je bio teško bolestan. Eva Ras je mnogo potrešena zbog njegove smrti, ali je ispričala iskustvo sa Žarkom koji joj je ostao u najlepšem sećanju. 

- Ja sam igrala sa njim fantastične uloge, ali nas povezuju tragični životi. Žarko i ja smo se upoznali u Sivom domu, mi smo već tada znali da je pred nama tragičan život. On je tada bio jako mlad, 23 godine je imao, a ja sam i tada već bila stara, negde oko 42 godine. Mnogo žalim za pokojnim Žarkom, celu noć nisam mogla da spavam - pričala je glumica i onda nastavila: 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Eva Ras, Žarko Laušević

- Sećala sam se u tim trenutcima te scene u Sivom domu kada on osvane sa mnom u krevetu. To je jedna mala scena i ljudi bi potpuno rekli da je beznačakna za bilo čiju karijeru. Međutim, od tada je prošlo 30 godina i to je nezaboravna scena, Sada vidim kako je svi objavljuju povodom njegove smrti. Zašto je objavljuju? Ne zbog toga što je ljubavna scena. Njega su uvek pitali kako mu je bilo sa mnom u toj sceni. A on im je uvek odgovorio: "Za glumca je svaka scena jednako važna". Ali znate šta je on uradio u toj sceni, ugasio je pikaac na dlanu. Pun mu je dlak bio rana i publika to oseća. Mi smo se sretali na Vračarskoj visoravni gonjeni nemirima. Kada mi je teško, umesto da padam u depresiju ja se obučem i izađem i ne zanima me koliko je sati. Tako sam nekoliko puta srela njega na Vračaru tokom noću jer tu stanujem. Imali smo jedan zajednički problem koji je on krio, ali ja ne krijem. Oboje nismo mogli da jedemo zbog naših bolesti. Govorio mi je da on u društvu glumi da jede. Meni je govorio da sam pravi divljak što ne tražim ništa i otvoreno kažem da neću da jedem. Što se tiče toga sa jelom, na kraju ću možda i ja završiti kao on sa 30 kila jer karcinom je takva boelst da neki mogu, dok neki ne mogu da jedu - istaklaje glumica, prenosi Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading