ŽARKOV TRAG ĆE DRŽATI ANITA! Glumica otkrila ko je zapravo LAUŠEVA UDOVICA i kako je decu IZVELA NA PRAVI PUT!

Autor:

Zabava

21.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Petrić kroz suze pričala o legendarnom Žarku Lauševiću i njegovoj supruzi.

ŽARKOV TRAG ĆE DRŽATI ANITA! Glumica otkrila ko je zapravo LAUŠEVA UDOVICA i kako je decu IZVELA NA PRAVI PUT!

Foto: ATA Images, Youtube

Smrt legendarnog glumca Žarka Lauševića koja je pogodila mnoge, a među njima je i njegova koleginica Branka Petrić kojeje jedva smogla sange da priča o njemu.

Republika

Foto: Republika.rs

Branka Petrić

Naime, Branka je sada ispričala kakav je zapravo bio Žarko Laušević, a osvrnula se i na snagu njegove supruge Anite.

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Žarko Laušević

- Žarko je bio veliki čovek i ostavio je traga u svim tim ljudima. Mi smo samo jednom sarađivali, to je bilo davnih osamdesetig godina. U pitanju je bila neka komedija o detetu koje maltretira svoje roditelje. Igrali su divni Josif Tatić i Đurđija Cvetić. Ja sam igrala koketu, a Žarko je tumačio lik mog pratioca koji je mnogo mlađi, što je tako i trebalo da bude. On je još uvek bio na Akademiji. Kako je on tada već bio fantastičan, smešan, ja sam tada razmišljala kako tako neko, ko tek počinje, ima tako fantastičan smisao za humor, ništa preterujući, a tako duhovit. To je nešto što mi ostaje u sećanju gde smo bili direktni partneri, a ostalo sve što sam gledala i kako je sve to bivalo, u svakoj ulozi je drugačiji. Posebno nakon svega što se dogodilo, igrao je ozbiljne, sjajne, slojevite uloge, obojene njegovim iskustvom - kaže Branka Petrić za K1 i otkriva kada je upoznala Lauševu udovicu:

Republika

Foto: Republika.rs

Anita Laušević

- Njegova supruga Anita je davnih dana došla u naše pozorište da radi frizuru i šminku, svi smo je zavoleli, bila je prelepa devojka. Desilo se šta se desilo sa Žarkom. Ona odlazi u Ameriku i dešava se jedna fantastična karijera. Počinje da radi na Brodveju. Pošto je postala tražena, odlučuje da ode i u slobodne umetnike, jer je počela da radi serije i filmove. Koliko je priznata, govori i činjenica, da je pre jedno godinu dana, možda i više od svojih kolega dobila prestižnu nagradu, kao najbolja među njima. Za mene je to fantastično. Žarko i ona su prošli zajedno sve što se dešavala u njihovom zajedničkom životu, a onda je u čitavoj toj situaciji uspela i decu da izvede na pravi put. Ona je sidro njihove porodice. Za mene ona može da bude primer svim drugima, kako može da se preživi sve ono što život donese.. Trag Žarkov će držati Anita, kroz njegova dela, kasete, knjige.

Podsećamo da je Žarko Laušević juče ispraćen na večni počinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lana USA

22.11.2023 01:18

Da li je “izvela na put” svoje dijete ili Žarkovu svu djecu? Malo mi je nejasno a i ne pominje se majka njegovo prvo dvoje djece kao da je nema žive?! Ne sumnjam da je Anita jaka žena I da će čuvati uspomenu na Lauša.

Vuk

29.12.2023 13:58

@Lana USA - Oh my God dear dummy.