PRIJU ČUVA CECIN BIVŠI TELOHRANITELJ: Saradnju prekinuli zbog KUĆNOG PRITVORA!

Autor:

Zabava

21.11.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović unajmila bivšeg Cecinog telohranitelja!

PRIJU ČUVA CECIN BIVŠI TELOHRANITELJ: Saradnju prekinuli zbog KUĆNOG PRITVORA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović, mlada pop zvezda koja je poslednjih meseci izazvala veliku pažnju u regionu, je prava poslastica za sve kostimografe, šminkere, frizere i produkcije. Ono što je takođe privuklo veliku pažnju jeste činjenica da je za svoju bezbednost angažovala jednog od najpoznatijih telohranitelja u regionu, koji je godinama čuvao Cecu Ražnatović.

Republika

Foto: republika

Prija i telohranitelj

Čovek iz obezbeđenja, koji se može videti na nekim snimcima sa njenih nastupa, je već godinama deo estradnog sveta i ima dugu karijeru u oblasti obezbeđenja. On je svojim profesionalnim radom stekao poverenje brojnih poznatih ličnosti, a sada se našao u timu Aleksandre Prijović.

Interesantno je da su fanovi obe pevačice uspeli da pronađu stare slike sa Cecinim telohraniteljem u pozadini. Naime, pomenuti telohranitelj je bio deo Cecine ekipe od 2007. do 2011. godine, kada su prekinuli saradnju zbog njenog kućnog pritvora.

 

 

Iako je ova saradnja bila privremeno prekinuta, vidimo da je Aleksandra prepoznala kvalitete ovog telohranitelja i odlučila da mu ukaze poverenje. S obzirom na to da je on već godinama u ovom poslu, sigurno će joj pružiti adekvatnu zaštitu i pomoći da se bezbedno približi svojoj publici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading