"JA SAM VIŠE ZA RAZVODE" Izjava Aleksandre Radović o braku RAZBESNELA javnost!

Autor:

Zabava

21.11.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala široke mase izjavom o ljubavi i bračnom odnosu!

"JA SAM VIŠE ZA RAZVODE" Izjava Aleksandre Radović o braku RAZBESNELA javnost!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Radović, jedna od najpopularnijih pop zvezda na našoj muzičkoj sceni, gostovala je nedavno u jednoj emisiji gde je otkrila neke zanimljive detalje iz svog života, te svojim odgovorom uspela da šokira gledaoce.

U razgovoru sa voditeljkom, Aleksandra je ispričala da na njenim nastupima često dolaze lepe devojke, ali da su se u poslednje vreme pojavili i muškarci, čime je bila prijatno iznenađena.

- Muškarci su čuli da su kod mene zaista lepe žene i devojke, tako da su počeli i oni da dolaze - istakla je Aleksandra.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Radović

Međutim, kada je voditeljka pitala Aleksandru da li je na početku svoje karijere znala da će uvek pevati o ljubavi, pevačica je svojim odgovorom iznenadila javnost.

- Zaista lepo pitanje i moram ti priznati da si me zatekla jer o tome nisam razmišljala. Imaš pevače koji pevaju o ljubavi i srećnim stvarima, a imaš one koji pevaju o ljubavi i razvodima… E, ja sam više za razvode - rekla je Radovićka u emisiji "Blic dan".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Radović

Podsćenja radi, pevačica Aleksandra Radović sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim ima ćerku Ninu, za koju je mnogo vezana, o čemu je u više navrata pričala javno, kao i da je uči da bude čestita i dobra osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading