ONA JE ŽARKU LAUŠEVIĆU RODILA NASLEDNIKA! Ovako danas izgledaju PRVA ŽENA glumca i njihova deca: Dosad neviđene PRIVATNE FOTOGRAFIJE!

Autor:

Zabava

24.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj porodice Laušević otkrio do sada nepoznate detalje o Žarku i njegovoj prvoj supruzi Maji.

ONA JE ŽARKU LAUŠEVIĆU RODILA NASLEDNIKA! Ovako danas izgledaju PRVA ŽENA glumca i njihova deca: Dosad neviđene PRIVATNE FOTOGRAFIJE!

Foto: privatna arhiva

Maja Ćulafić(63) devojačkog prezimena Minić, prva je supruga preminulog glumačkog velikana Žarka Lauševica.  O njoj se tako malo zna, a uz glumca je bila skoro dve decenije. Rodila mu je dvoje dece, prvo sina Dušana(36) pa pet godina kasnije Asju u braku koji trajao trinaest i po godina.

Republika

Foto: privatna arhiva

Maja, Lauševa prva žena

Par se venčao 1982. posle skoro četiri godine veze. Razveli su se početkom 1996. dok je Lauševic bio u zatvoru. Zajednički prijatelj para po prvi put otkriva nepoznate detalje o njihovom razvodu.  

Republika

Foto: Republika.rs, ATAImages

Žarko Laušević

- Maja se udala za Žarka u velikom žaru ljubavi. Voleli su se snažno i bili skladan par. Ona je bila uz njega u najtežem momentu, a sa dvoje male dece je morala sama da se snalazi. Međutim, posle nekog vremena Žarko je počeo da švrlja i na jednom od snimanja se spetljao sa  Anitom. To je maltene priznao u knjizi. Maja se mučila i živela u strahu od krvne osvete tako da je sa decom otišla u Ameriku. Koliko joj je bilo teško samo ona zna. Žarko je pokušao da ipak sačuva brak, ali nije išlo. Problemi su se i razmirice gomilali, a on nije u zatvoru dobijao podršku od Maje kakvu je želeo i dogovorili su se da se razvedu, između ostalog da bi Anita mogla da mu dolazi u posete- ispričao je izvor Republike koji je insistirao da ostane anoniman.

Republika

Foto: privatna arhiva

Žarkova prva žena Maja, ćerka Asja i sin Dušan

Maja je inače Crnogorka iz Boko- kotorskog zaliva. Živi u Čikagu sa drugim suprugom u skladnom braku punom poštovanja. Naslednike je izvela na pravi put i od njih napravila dobre ljude i Žarko joj je na tome bio zahvalan. I glumac je bio ukljucen u živote starije dece sa kojom se viđao u Americi gde je po izlasku iz zatvora živeo u Njujorku. Kao što je poznato  glumac je u drugom braku dobio ćerku Janu sa Anitom koja je već imala ćerku Andreu vršnjakinju Žarkove Asje. Dvadesetogodišnja Jana ima sličnosti sa obe sestre, i Andreom po majci i Asji po ocu.

Republika

Foto: privatna arhiva

Žarkova ćerka Asja i sin Dušan

Laušev jedini muški naslednik Dušan Duka liči na oca, ali ima i sličnosti sa majkom i ujakom. Lauševićeva deca iz prvog braka su danas uspešni zreli ljudi i imaju već izgrađene karijere u sferama koje su izabrali.

 - Dušan je iskusan programski menadžer, a radio je u kao blagajnik i IT asistent u banci, dok je studirao  Urbanisticko planiranje sa fokusom na ekonomski razvoj. Asja je graficki dizajner i poznavalac fotografije, a godinama radi u automobilskoj industriji - otkriva sagovornik Republike. 

Republika

Foto: privatna arhiva

Žarkova ćerka Asja se divi maminom nakitu

Što se tiče prve Lauševićeve žene ona je zaljubljenik u nakit koji dizajnira. Prodaje ga i rado ga i sama nosi, a ćerku je fotografisala sa nekim upečatljivim komadima kao reklamu na društvenim mrežama za radnju u Čikagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gordana

25.11.2023 11:21

Ah.žene i majke uvek moraju imati snage.kad muškarci zabrljaju.Pa još i njima zabrljanim kad te ostave samu sa decom i problemima da budeš podrška.Ma važi.Ova Maja carica.nastavila ljudski dalje.

Maja

25.11.2023 11:52

Nijedno dete nema očevu neverovatnu lepotu... Bilo bi čudno da nije bio zavodnik i švrljao.