KAMERA SNIMILA UBISTVO DEKE (82) NA AUTOBUSKOJ STANICI! Tinejdžer ga je ubio jednim UDARCEM! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi detalji o slučaju brutalnog ubistva 82-godišnjeg veterana u Engleskoj izazvali su šok i nevericu u javnosti.

KAMERA SNIMILA UBISTVO DEKE (82) NA AUTOBUSKOJ STANICI! Tinejdžer ga je ubio jednim UDARCEM! (VIDEO)

Foto: youtube.com

Snimak napada na Denisa K. na autobuskoj stanici u Derbiju 27. aprila 2021. godine pokazuje užasne scene u kojima je mladić Omar Mumeče udario starca u glavu, uzrokujući mu frakturu lobanje i krvarenje na mozgu. Denis je preminuo devet dana nakon napada, a Mumeče je osuđen na dve godine maloletničkog zatvora zbog ubistva iz nehata.

Prema svedocima, napad se dogodio nakon što je Denisa upozorio Mumečea i njegove prijatelje da se ne glupiraju na pokretnim stepenicama. Mumeče je nakon napada pobegao sa mesta zločina, ali je ubrzo uhapšen zahvaljujući snimcima sa nadzornih kamera i iskazima svedoka. Inspektor Mark Šo je rekao da je njihova istraga bila potpomognuta ovim dokazima i da je porota odbacila Mumečeovu tvrdnju da je delovao u samoodbrani.


Mumeče, koji je u vreme napada imao samo 16 godina, sada ima 18 godina i suočava se sa ozbiljnim posledicama svog postupka. Porodica ubijenog Denisa je prisustvovala svim ročištima i pokazala apsolutno dostojanstvo u teškim trenucima. Inspektor Šo je izrazio zahvalnost porodici gospodina Klarka na tome i izjavio da se nada da će oni sada moći da se fokusiraju na lepa sećanja na Denisa.

Ovaj slučaj je još jednom podsetio na važnost bezbednosti u javnim prostorima i na potrebu za većom odgovornošću kod mladih ljudi. Uznemirujući video snimak napada je šokirao javnost i pokrenuo brojne rasprave o tome kako sprečiti slične tragedije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sava

20.11.2023 15:26

Uvek isti prave ovakva nedela, UK je okupirana.