UBICA VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA SE NAKON KRVAVOG ZLOČINA KRIO U BEOGRADSKOM PARKU: Nakon ubistva zaključao stan žrtve i mirno odšetao!

Autor:

Hronika

26.11.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu zločina pronađene su flaše alkoholnih pića, što nagoveštava mogućnost da su ubijeni i ubica konzumirali alkohol pre zločina.

UBICA VLASNIKA PEČENJARE IZ NOVOG SADA SE NAKON KRVAVOG ZLOČINA KRIO U BEOGRADSKOM PARKU: Nakon ubistva zaključao stan žrtve i mirno odšetao!

Foto: DRUSTVENE MREŽE

Istražitelji trenutno istražuje razloge zašto je došlo do zločina koji je potresao Novi Sad, a do sada su utvrdili da je Milan Tucakov (54), žrtva ovog tragičnog događaja, pustio u svoj stan osumnjičenog državljanina Bosne.

Motiv ubistva Milana Tucakova, vlasnika pečenjare iz Novog Sada, koji je pronađen mrtav od uboda u svom iznajmljenom stanu, još uvek se istražuje. Telo je nađeno u četvrtak popodne, a sumnja se da je zločin izvršen dan ranije.

Prema nezvaničnim saznanjima, zasad nije potvrđeno da je reč o pljački, i istražuje se u kakvom su odnosu bili Sultan G. (27), osumnjičeni državljanin Bosne i Hercegovine, i žrtva.

Milanov stan je pronađen zaključan spolja, sugerirajući da je ubica nakon zločina zaključao vrata i napustio mesto. Osumnjičeni je pronađen u Beogradu, gde je pobegao nakon zločina, lociran u centru grada, u parku.

Na mestu zločina pronađene su flaše alkoholnih pića, što nagoveštava mogućnost da su ubijeni i ubica konzumirali alkohol pre zločina. Takođe, postoji indikacija da su se Milan i Sultan eventualno posvađali pre ubistva, a istražitelji tragaju za trećom osobom koja je možda bila prisutna i koja je takođe pobegla nakon zločina.

Prijatelji preminulog opisuju Milana Tucakova kao osobu koja je volela život, prebrodila je teške trenutke, uključujući period kada je bio u komi pre četiri godine, kao i požar u svojoj pečenjari nekoliko godina ranije.

Osumnjičeni Sultan G. nije imao prijavljeno boravište na teritoriji Novog Sada i navodno je boravio u Srbiji oko tri nedelje pre hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading