JASIKEVIČIJUS PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Trener Fenera HVALIO Sferopulosov tim u OVOM segmentu!

Autor:

Sport

01.01.2024

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče će ugostiti crveno-bele u utorak (18.45), u utakmici 18. kola Evrolige.

JASIKEVIČIJUS PRED DOLAZAK ZVEZDE MERIDIANBET! Trener Fenera HVALIO Sferopulosov tim u OVOM segmentu!

Foto: Starsport

Šarunas Jasikevičijus

Trener košarkaša Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus, pred duel sa Crvenom zvezdom Meridianbet u Evroligi, izjavio je da su crveno-beli definisan kao tim i da očekuje težak meč.

Fenerbahče dočekuje izabranike Janisa Sferopulosa sutra od 18.45 sati u prvom meču nove 2024. godine, u oviru 18. runde najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

- Njihovi bekovi stvaraju mnogo prilika za postizanje poena. Oni su jedna od najboljih ekipa u ofanzivnim skokovima u Evroligi i tim koji generalno igra čistu košarku. Moramo biti spremni za težak meč - istakao je Jasikevičijus, koji nakon što je nasledio Dimitrisa Itudisa na klupi turskog giganta ima šest "vezanih" pobeda.

Foto: Euroleague.net

košarkaši Fenerbahčea slave pobedu

Podsetimo, u prvom susretu Crvena zvezda Meridianbet je deklasirala tim iz Istanbula rezultatom 87:56 i nanela Feneru jedan od najubedljivijih poraza u klupskoj istoriji. U tom okršaju briljirali su Miloš Teodosić sa 18 poena i Džoel Bolomboj koji je dao četiri koša manje.

U međuvremenu, stručni štab turskog giganta dobio je odlične vesti, pošto se oporavio Tajler Dorsi i konkurisaće za utakmicu sa srpskim prvakom.

Fenerbahče je trenutno na deobi šestog mesta sa skorom 10-7, trenutno su ispred njih četvrtoplasirani Panatinaikos i peti Monako, dok isti bilans na sedmoj poziciji ima Makabi Tel Aviv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading