MENE NIČEG NIJE SRAMOTA: Jami OTKRILA DUGOGODIŠNJU TAJNU, ovo su svi jedva čekali da čuju!

Autor:

Zabava

20.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka progovorila o svojoj najvećoj intimi, pa priznala zašto je oduvek krila svoje emotivne partnere.

MENE NIČEG NIJE SRAMOTA: Jami OTKRILA DUGOGODIŠNJU TAJNU, ovo su svi jedva čekali da čuju!

Foto: Printskrin

Poznata pevačica Jasna Milenković Jami progovorila je o svom privatnom životu, kojim je oduvek intrigirala javnost, a o kome se generalno malo zna.

Jami je sada, gostujući u emisiji na TV Pink rešila da otkrije da je zaljubljena i srećna, ali nije želela da kaže ime svog izabranika, kao što je i ranije nerado govorila o partnerima.

Voditeljka ju je upitala da li se nečeg srami, pa ne želi da otkriva intimu, ali je ona imala spreman odgovor.

- Mene ničega nije sramota, ali sam jednostavno sebična kada je moj privatni život u pitanju! Generalno ne dozvoljavam da išta izlazi iz moje kuće. Sve što se dešava u četiri zida, to je moja intima, to je porodična stvar i tu treba da ostane - rekla je Jami Sanji Marinković u njenoj autorskoj emisiji "Magazin in" i dodala:

- Ne želim apsolutno ni sa kim to da delim... Ne zanima me kako će ko na to da gleda. Zato postoje vrata na kući ili stanu... Da treba svi da znaju šta radim, bila bi otvorena! O sreći treba da se ćuti!

Republika

Foto: Printskrin

Jasna Milenković Jami u emisiji kod Sanje Marinković

Podsećanja radi, Milenkovićka je svojevremeno priznala da je bila akter i zabranjenih ljubavi, kao i da je njena pesma ''Šta tražiš ti u srcu mom'' u kojoj je obrađena ta tematika njena ''lična karta''.

- Sve je to život, to je ta priča... Ovo je inače moja autobiografska pesma. Kad sam je dobila, morala sam promenim tekst da bih je prilagodila sebi, autor se malo ljutio, ali posle toga je bilo okej. Pesma je skroz moja priča. To je bila za tada u to neko vreme, prosto sam morala da je otpevam. Rekla sam: "Okej, ne mora niko da je čuje, ne mora niko da je peva, ali ja moram da je snimim", time sam se vodila. Zabranjene ljubavi su najlepše, ostaju za sva vremena, i ne verujem da postoji devojka koja u nekom momentu nije uradila nešto što nije trebalo - govorila je ranije pevačica.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sss

20.01.2024 23:07

plasticna lutka,koga zabole za nju i mila