NARODNJACIMA NIJE MESTO NA NAŠOJ TELEVIZIJI: Hrvati osuli paljbu po Breni, TRAŽE NJENU ZABRANU - OVO IH JE POSEBNO RAZBESNELO!

Autor: M. K. V.

Zabava

11.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica rasprodaje svoj treći koncert u Zagrebu, a gledaoci HRT kivni na nju što je zloupotrebila gostovanje za ličnu promociju.

NARODNJACIMA NIJE MESTO NA NAŠOJ TELEVIZIJI: Hrvati osuli paljbu po Breni, TRAŽE NJENU ZABRANU - OVO IH JE POSEBNO RAZBESNELO!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Dok folk pevačica Lepa Brena, posle rasprodate dve, najavljuje i treću Arenu Zagreb, Hrvati je pljuju jer je u jednoj emisiji na nacionalnoj televiziji gostovanje iskoristila za ličnu promociju i marketing za svoje nove proizvode. 


Naime, nakon što je Brena iziritirala gledaoce HRT nastao je pravi haos na društvenim mrežama, gde su našu pevačicu, ali i hrvatsku voditeljku, koja ju je ugostila, najstrašnije osudili.


- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je reciklirana omogućila da izreklamira svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novcanica)??? Narodnjacima nije mesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protivzakonito. Istovremeno se zbog radnih uslova raspada jedan od tri važna orkestra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bič, ti nisi kod nas doma - komentarisali su korisnici društvenih mreža iz Hrvatske.

 

Republika

Foto: HRT1 Printscreen

Lepa Brena iskoristila svojih pet minuta na HRT


Posle toga se oglasila i Hrvatska radiotelevizija, potvrđujući u zvaničnom saopštenju da ih je Lepa Brena iskoristila:


- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4. 12. 2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: pretpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - stoji u saopštenju, prenosi "Slobodna Dalmacija".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Подршка ХРТ

11.12.2023 14:51

Благо њима, они имају свест о квалитету. Тако треба да буде и код нас, али авај.