MNOGO PUTA SAM BILA NA STUBU SRAMA: Tea Tairović se slomila pred sarajevskom publikom, pa pomenula ženu kojoj DUGUJE SVE U ŽIVOTU!

Autor: G. D.

Zabava

11.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se rasplakala u Sarajevu, pa majci Božici čestitala rođendan!

MNOGO PUTA SAM BILA NA STUBU SRAMA: Tea Tairović se slomila pred sarajevskom publikom, pa pomenula ženu kojoj DUGUJE SVE U ŽIVOTU!

Foto: printsktin/instagram

 

 

Atraktivna pevačica Tea Tairović  održala je solistički koncert u Sarajevu pred prepunom Skenderijom, gde je 12.000 ljudi pevalo uglas sa njom.

Tokom nastupa su je savladale emocije pa je u jednom trenutku i zaplakala, i to kada je pomenula majku Božicu, koja joj je najveća podrška u životu.

 

 


- Verovatno svi znate, imam samo dva albuma, uskoro će i treći, sledeće godine i nadam se da ćete ga propratiti sa pažnjom. Ovo je jedna od omiljenih mojih pesama i ovo što ću da kažem mogu samo da kažem zato što moja majka nije sada tu, inače ne bih mogla da izgovorim nijednu reč - rekla je pevačica pred sarajevskom publikom i nastavila sa bujicom emocija:


- Mama, ja nisam uvek bila idealna žena, nisam bila idealni saradnik, nisam bila idealna ćerka... Mnogo puta sam bila na vrhu, mnogo puta sam sijala, a nekada sam bila i na stubu srama. Kroz šta god da sam prolazila, i to vama kažem, život me je tome učio, kroz šta god da prolazim, da ste najgore na svetu, uvek jedna žena stoji tu sa vaše strane, drži vašu stranu makar bila fizički tu ili vas gledala negde. Za naše majke, na naše heroje! Volite vaše majke!

 

Foto: printsktin/instagram

Tea Tairović sa majkom Božicom

 


Ona je potom zapevala baladu "Ne brini majko", a zatim mama Božici čestitala i rođendan kroz suze.


Podsećanja radi, Tea Tairović nedavno se pojavila i kao gost na jednom od konceratata Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni, gde je zajedno sa njom zapevala, te oduševila i tamošnju publiku.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading