NAVIJAČ DOŽIVEO SRČANI ZASTOJ I PREMINUO NA STADIONU: Tužne vesti stižu iz Španije

Autor:

Sport

10.12.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će sve biti u redu...

NAVIJAČ DOŽIVEO SRČANI ZASTOJ I PREMINUO NA STADIONU: Tužne vesti stižu iz Španije

Foto: twitter.com/warren_khan

Utakmica 16. kola španske Primere između Granade i Atletik Bilbaa je prekinuta nakon svega 15 odigranih minuta, a razlog je krajnje zabrinjavajuć.

Kako javljaju španski mediji, navijač domaćeg kluba je doživeo srčani zastoj, nakon čega je na tribine hitno došla lekarska ekipa koja pokušava da ga oživi. Glavni sudija meča Ortiz Arias je odlučio da igrače pošalje u svlačionicu i da se susret prekine dok se situacija sa pomenutim navijačem ne reši.

 

 

Navijač koji se nalazi u životnoj opasnosti će, ukoliko preživi, biti večno zahvalan Unaiju Simonu. Zašto? Golman baskijskog sastava je reagovao urgentno kada je osmotrio da se na tribinama dešava nešto čudno, te ubrzo obavestio jednog od sudija o onom što je video. 

Njegova reakcija je primorala doktore oba kluba da odu na tribine i tako se pridruže lokalnoj hitnoj pomoći u oživljavanju pomenutog navijača.

Publika na stadionu Nuevo Los Karmenes je aplaudirala španskom reprezentativcu, a utakmica će se nastaviti kada navijač bude prebačen u bolnicu.

Inače, Atletiko Bilbao je vodio 1:0 od šestog minuta kada je mrežu protivnika zatresao Inaki Viliams, ali rezultat totalno pada u drugi plan kada su ovakve sitaucije u pitanju.

Prema najnovijim informacijama, lekarska ekipa na žalost nije uspela da se izbori i mladi navijač je preminuo. Šaljemo iskrena saučešća njegovoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading