EMOTIVAN GEST KAPITENA KORDOBRE: Na majici ispisana poruka PODRŠKE GUDELJU!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiv trenutak dogodio se nakon postignutog gola.

EMOTIVAN GEST KAPITENA KORDOBRE: Na majici ispisana poruka PODRŠKE GUDELJU!

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Dragiša Gudelj u bolnici u Španiji

Fudbaleri Kordobe igrali su meč protiv Kasteljona u okviru 16. kola treće lige Španije i pobedili sa 2:0! Golove za domaće postigli su Kike u 53. i Burzaidi u 90+1 minutu nakon kojih je Kordoba stigla do trećeg mesta na tabeli sa 32 boda.

Prvi pogodak je delo kapitena Kikea, ali ono što je obeležilo meč dogodilo se nekoliko trenutaka kasnije. Kike je, naime, otrčao i uzeo majicu sa klupe na kojoj je bila ispisana poruka za Dragišu Gudelja.

- Uz tebe smo, Dragi - piše na majici.

Nedugo zatim oglasio se i klub tako što je fotografiju s majicom objavio na društvenim mrežama, uz poruku:

- Od kapitena, do kapitena...

 

 

Podsetimo, Dragiša Gudelj je kolabirao na terenu u 28. minutu meča 15. kola španske Treće lige između Melilje i Kordobe. Srpski fudbaler je odmah prevezen u najbližu bolnicu, ali je nedugo zatim otpušten.

- Idemo u Kordobu sa tri boda i sa Dragim - saopštila je Kordoba na društvenoj mreži X nakon što je pobedila Melilju rezultatom 1:0.

Podsetimo, Dragiša Gudelj (26) je u martu ove godine doživeo srčani zastoj zbog čega je bio hitno prebačen u bolnicu. Španski mediji podsećaju da je srpskom fudbaleru posle toga ugrađen poseban defibrilator kako bi rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje mogao da nastavi igračku karijeru. Pomenuti aparat nakon drugog srčanog zastoja mu je spasio život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading