OLIVERA KOVAČEVIĆ DOBILA PONUDU ZA VODITELJKU RIJALITIJA: Otkriveni svi detalji PREGOVORA sa čelnicima!

Autor:

Zabava

09.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Kovačević otkrila da je dobila ponudu da vodi rijaliti program!

OLIVERA KOVAČEVIĆ DOBILA PONUDU ZA VODITELJKU RIJALITIJA: Otkriveni svi detalji PREGOVORA sa čelnicima!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nekadašnja glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS, Olivera Kovačević, retko se eksponira u medijima, ali kada to učini, njene reči su izuzetno značajne. Jednom prilikom, otkrila je kako je godinama bila suočena sa predrasudama o plavušama, ističući da je ljudi često omalovažavaju koristeći tu stereotipnu karakteristiku.

Kovačevićeva je naglasila da su predrasude o plavušama jedan od načina omalovažavanja, te da je najlakše koristiti takve stereotipe kada nemate drugi argument. Ipak, istakla je da se sa takvim stereotipima može boriti samo kroz rad i znanje, te da se ne treba obazirati na takve površne sudove.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Olivera Kovačević

 

Kada je reč o poslu, Kovačevićeva je istakla da voli da drži sve pod kontrolom. Otkrila je da je sposobna da obavlja više stvari istovremeno, ali da odluke ne donosi impulsivno, već se trudi da bude racionalna u svakom trenutku. Takođe, naglasila je da je ključno imati ljude oko sebe koji se raduju zajedničkom uspehu, jer je to, po njenim rečima, prava sreća.

- Najlakše je reći: ‘Ona je plavuša’. To rade oni koji žele da vas omalovaže, a nemaju drugu municiju. Postoje i načini da se muškarac uvredi, ali to je ispod nivoa komunikacije i žene to retko čine. Sa stereotipima se treba boriti samo radom i znanjem - rekla je ona.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Olivera Kovačević

 

Jedna od zanimljivih informacija koju je Olivera Kovačević podelila jeste da joj je bila ponuđena prilika da vodi prvu sezonu "Velikog brata". Čak su joj ostavili blanko ček da sama upiše koliko bi tražila za tu ulogu. Međutim, ona je odlučila da tu ponudu odbije, izražavajući svoje neverovanje da taj format može doneti nešto dobro. Kovačevićeva je zaključila da je danas jasno kako se rijaliti programi proširili na televizijskim programima, što je dodatno naglasilo njen stav o odbijanju te ponude.

- Istina, mogu da radim više stvari u isto vreme. Odluke ne donosim impulsivno, trudim se da nastupam racionalno. Ako još oko sebe imate ljude koji se raduju zajedničkom uspehu, onda je to sreća - istakla je Kovačevićeva i otkrila da su joj nudili da vodi „Velikog brata“.

- Imala sam ponudu da vodim prvu sezonu Velikog brata. Ostavili su mi blanko ček da upišem koliko tražim. To sam odbila jer nisam verovala da taj format može doneti nešto dobro. Danas vidimo kako je rijaliti metastazirao na našim televizijama - zaključila je Kovačevićeva za "Story".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading