UKLETE SUDBINE RIJALITI UČESNIKA: Svako ko je bio u kući Velikog brata, ZADESILO ga je nešto!

Autor:

Zabava

12.11.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti voditeljke Jovane Jeremić analizirali tragične sudbine učesnika Velikog brata!

UKLETE SUDBINE RIJALITI UČESNIKA: Svako ko je bio u kući Velikog brata, ZADESILO ga je nešto!

Foto: TV Pink/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić je u "Novom vikend jutru" u okviru rubrike "Uklete sudbine rijaliti učesnika" ugostila Melinu Gvero i Gorana Doljančevića, novinare Srpskog telegrafa, bivšu zadrugarku i voditeljku Milicu Kemez, astrologa Dušana Mažibradu i Aleksandra Markovića, urednika na televiziji Pink.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić najavljuje rubriku "Uklete sudbine rijaliti učesnika"

- Sve je počelo od 2007. kad je počela prva sezona Velikog brata. U tom momentu nismo imali toliku popularnost društvenih mreža, učesnici su nosili veliko breme pažnje, gledalaca, koji su se susreli prvi put sa rijalitijem. Ta nesreća Zorice, Zeke i Elmira pogodila je sve. Vladimir je jedini preživeo jer je ispao iz automobila. Tada je prekinut rijaliti, ali onda dolazi do još tragedija. Jedan učesnik je ubio svoju majku, pa pokušao da naudi baki zbog nekretnine kad je izašao iz zatvora. Otvorila se "Pandorina kutija". Sve što sada gledamo možemo i da nazovemo nekim "prokletstvom" - započela je Melina.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Melina Gvero, novinarka Srpskog telegrafa

- Ja sam baš radio sa tim ljudima, sarađivao, to je bio baš čudan spoj. Oni su želeli da budu svuda, da zarade novac, želili su da budu svuda. Bilo je neminovno da će se to desiti. Ponela ih je slava i eto šta se desilo. Putovali su, jurili, uzimali novac svuda. Dobijali su novac samo da se pojave. Nikad neću zaboraviti miris tog jutra. Tad portali nisu bili aktuelni, pojavili su se natpisi novinski, to je bilo nešto najstrašnije. Rijaliti je prekinut, nakon toga je usledilo sve što je Melina nabrojala - dodao je Goran.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Goran Doljančević, novinar Srpskog telegrafa

- Ne bih se složio da je to proketstvo rijalitija, jer se rijaliti i nastavio - istakao je astrolog.

- Ta zla kob, što je rekao Goran. Ja tako nekad osetim dane koji su zli - rekla je Jeremićeva.

- Ko je pratio rijaliti, seća se topg dana kad su i ukućani imali predosećaj. Tada nisu bili aktuelni portali, već forumi, tako se prenela vest. Eto, njih četvoro u automobilu, samo je taj dečko preživeo. Kad smo istraživali tu temu, sva dešavanja su se dešavala učesnicima koji su bili u toj kući na Velikom bratu. Marina Tucaković, Bora Drljača, Milić Vukašinović... Ostali rijalitiji nisu imali, da kažem, tu zlu kob. Ali svi koji su bili u toj kući, zadesilo ih je nešto - ubacio se Aleksandar Marković, urednik na televiziji Pink.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandar Marković, urednik na televiziji Pink

- Ne slažem se - rekao je astrolog.

- Pa imamo i nestalu Marijanu, koja je tamo pobedila. Taj njen nesrećni nestanak, Maja Kovačević, njena sestra, je pričala nekoliko puta u "Zadruzi" o tome. Sve je to pod velom misterije - nastavila je Melina.

- Evo, Miss Bosne i Hercegovine, koja je bila učesnica Velikog brata, amputirali su joj nogu, sad mi šalju gledaoci - rekla je Jovana.

- Sve te učesnike je pre ili kasnije stigla loša sudbina - dodao je Aleksandar.

- Ta kuća i dalje nije srušena, i dalje postoji na Košutnjaku. Mislim da je tad kad su poginuli sve trebalo da stane - istakao je Doljančević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gosti voditeljke Jovane Jeremić

- U mom selu se prvo gledaju energetske stvari zemljišta. Da li se ne daj Bože neko nekad ubio... Džabe ako je neki kompleks, koji planira da se gradi, u nekom elitnom delu skup, ako je izgrađen na kostima nekadašnjim junacima iz Prvog ili Drugog svetskog rata. To je neko moje mišljenje. Vodite računa šta je bilo tu kad kupujete stan. Ja sam kupila stan od najbolje hemičarke u Titovo vreme, zaista takvu energiju ima stan, najbolju hemiju - poručila je voditeljka.

- Svaki prostor pamti energiju. Zato u crkvi osećamo blagostanje, sve upija energiju, sve pamti energiju - istakla je Milica Kemez.

- Da, zato kažem za taj prostor (kuću Velikog brata), tamo je bila pohlepa, želja za slavom - istakao je Goran.

- U kući se oseća energija, tačno mi osećamo ko je kakav, ko folira, ko je iskren. Sad su gledaoci počeli da izvaljuju, teško da možeš sada da ih foliraš - dodala je Kemezova.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Kemez

- Mnogi učesnici su sobu za izolaciju nazivali "crna soba", jer su se najveći sukobi dešavali tamo - rekla je Melina.

- I pab, tamo ima dosta loše energije - dodala je Milica.

- Znate gde u "Zadruzi" ima dobre energije? Kod Drveta mudrosti, obožavam Drvo mudrosti. I taj deo tamo... Ja bih dovela Drvo - istakla je Jeremićeva.

- Da, tamo je posebna energija. I nekako, dođe ti da se isplačeš, ljudi ne razumeju. Deca vole drvo. A npr. WC, tu ti dođe da tračariš - rekla je Kemezova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading