NOVA DRAMA GUDELJA: Dragi se PONOVO SRUŠIO na terenu!

Autor:

Sport

03.12.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti dolaze iz Španije.

NOVA DRAMA GUDELJA: Dragi se PONOVO SRUŠIO na terenu!

Foto: twitter printscreen

Dragiša Gudelj, brat Nemanje Gudelja reprezentativca Srbije pre 11 meseci proživljavao je najveću dramu. Srce je prestalo da mu kuca, hitno je prevezen u bolnicu i bio je životno ugrožen.

Ugrađen mu je defibrilator (isto se dogodilo Kristijanu Eriksenu), a nakon ovoga je dobio dozvolu lekara da se vrati onome što najviše voli, a to je igranje fudbala.

Delovalo je da je sve iza njega, ali ponovo su nam stigle očajne vesti iz Španije.

Naime, Gudelj je na utakmici protiv Melilje ponovo pao na teren, brzo se pridigao, ali je delovao dezorjentisano, tako da je morao da napusti igru.

Srbin je prebačen u bolnicu, gde su mu urađeni testovi, a kako je klub objavio, on se trenutno oseća dobro, kao i da će uskoro izaći sa detaljnim informacijama.

 

 

Ostaje da se vidi kako će se razvijati dalja situacija i da li će Dragi smeti da se bavi fudbalom.

Sve su češći srčani problemi fudbalera, a zbog jednog takvog Rafael Dvamena platio je glavom.

Bivši reprezentativac Gane imao je srčanih problema tokom čitave karijere zbog čega nije uspeo da napravi veće uspehe. Gotovo svi klubovi su iz tog razloga odlučili da sa njim rasknu saradnju, ali on nije želeo da odustane od fudbala. 

I Dvameni je ugrađen defibrilator, a preminuo je na utakmici 13. kola albanskog prvenstva između Egnatije i Partizanija.

Internacionalac iz Gane srušio se u 24. minutu nakon srčanog udara, lekarska ekipa pokušala je da ga reanimira, ali spasa nije bilo. 

Zdravlje je na prvom mestu, a nadamo se da situacija kada je Gudelj u pitanju nije ovako drastična i da će moći da nastavi da radi ono što voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading