GUDELJEVA ISPOVEST O ŽIVOTNOJ DRAMI: Stao mi je CEO SVET, a ispred očiju SAMO CRNO!

Autor:

Sport

21.11.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu ni da zamislim kako se otac osećao dok je gledao kako mu sin umire na terenu, kaže Dragiša.

GUDELJEVA ISPOVEST O ŽIVOTNOJ DRAMI: Stao mi je CEO SVET, a ispred očiju SAMO CRNO!

Foto: Printscreen/twitter

Porodica Gudelj preživela je istinsku dramu 25. marta tekuće godine, kada se Dragiša, mlađi brat poznatijeg Nemanje, srušio na teren usred meča Kordoba - Ferol.

Dragiša Gudelj je za španske medije ispricao svoje traumatično iskustvo.

- Vidite samo crno, crno i osećate kako vam se oči sklapaju. Otac je bio uz mene, ne mogu ni da zamislim kako se osećao dok je gledao kako mu sin umire na terenu - kaže mlađi od braće Gudelj i dodaje:

- Ceo svet stane kada vam kažu da vam je srce stalo na tri i po minuta. U tim trenucima nisam bio svestan šta se događa. Meni se činilo kao da je trajalo sekund. Želeo sam da nastavim da igram, nisam hteo da ostavim ekipu na cedilu.

Period oporavka takođe nije bio lak.

- Nije lako da se vratite na mesto gde ste gotovo umrli. Bilo mi je jasno posle svega da ako mentalno ne prevaziđem sve što mi se dogodilo, nikada neću moći da se igrački vratim na dotadašnji nivo, niti da napredujem. Mentalni deo je bio ključni, jer tu vlada strah. Nekoliko prvih meseci mi je bilo stvarno teško, promenili su me kao osobu. Morao sam potpuno da promenim čip u glavi - zaključio je Dragiša.

Slično iskustvo imao je Kristijan Eriksen, poznatom danskom fudbaleri, koji je pružio podršku Gudelju nakon nesreće.

- Bio je to poseban poziv. Pričali smo sat vremena, pomogao mi je da savladam brojne sumnje. Bilo je to mnogo važnih sat vremena za mene. On je doživeo isto što i ja i dobro je razumeo kako se osećam. Mnogo mi je pomogao. Mogu samo da mu se zahvalim - ispričao je Dragiša Gudelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading