POTPUNI OBRT: I dalje se traga za ocem kolumbijskog fudbalera - policija nudi nagradu za bilo kakvu informaciju!

Autor:

Sport

29.10.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se nastavlja.

POTPUNI OBRT: I dalje se traga za ocem kolumbijskog fudbalera - policija nudi nagradu za bilo kakvu informaciju!

Foto: Tanjug/AP

Iako se tokom dana pojavila infomacija da je otac fudbalera Liverpula Luisa Dijaza spašen, najnovije vesti opovrgavaju navedeno.

Kako prenose lokalni mediji. a koje iznosi novinar Fabricio Romano, kolumbijska policija je ponudila novčanu nagradu u visini od 200 miliona pezosa, oko 45.000 evra onome ko donese bilo kakvu informaciju koja bi pomogla u razrešenju navedenog slučaja.

 

 

Da podsetimo, roditelji kolumbijskog fudbalera oteti su u mestu Barankas u karipskoj regiji Kolumbije. Prema ranijim informacijama u pucnjavi koja je izbila između lokalne policije i otmičara, dvojica pripadnika kriminalne grupe su ubijena, a majka fudbalera Liverpula je spašena.

U prvi mah se pojavila i informacija da je otac Luisa Dijaza takođe spašen, ali za sada se još uvek traga za Luisom Manuelom Dijazom Himenezom.

Luis Dijaz je 2019. godine napustio Kolumbiju i preselio se u Evropu potpisavši ugovor sa portugalskim Portom. U Portugaliji se zadržao dve i po godine, da bi se u januaru 2022. godine preselio na Ostrvo i postao član slavnog Liverupla za koji i danas nastupa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading