PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! Oslobođen otac Klopovog pulena! Policija UBILA otmičare njegovih roditelja?!

Autor:

Sport

29.10.2023

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmska drama Luisa Dijaza.

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! Oslobođen otac Klopovog pulena! Policija UBILA otmičare njegovih roditelja?!

Foto: www.profimedia.rs

Svi vodeći svetski mediji preneli su da je Luizov otac spašen iz otmice tokom pucnjave, koja je završena smrću dvojice njegovih otmičara, nekoliko sati pošto je majka fudbalera Liverpula oslobođena, jer su je držali kao taoca.

Potraga je nastavljena za Luisom Manuelom Diazom, kada je Cilenis Marulanda spašena nakon policijske potere koja je pokrenuta otmicom roditelja fudbalske zvezde Liverpula u subotu popodne u blizini njihove kuće u gradu Barrancas u karipskoj regiji Kolumbije.

Foto: Printscreen/Twitter

 

Izveštaji lokalnih medija u regionu La Guajira, kome Barankas pripada, kažu da je otac napadača sada oslobođen posle pucnjave sa policijom u kojoj su dvojica od četvorice otmičara izgubili živote.

Da podsetimo, fudbaler je dobio vest u subotu da su njegovi roditelji Luis Manuel Dijaz i majka Silenis Marulanda oteti posle napada sa benzinske pumpe gradu Barakasu, u Kolumbiju.

Istovremeno, navedeno je da su vlasti strahovale da će se ovo dogoditi i upozorile roditelje da izbegavaju svoj seoski dom. Ipak, desila se otmica. Prvo je oslobođena majka, a onda, posle pucnjave, oslobođen je i njegov otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading