PREMIJER LIGA NA NOGAMA! Kidnapovani roditelji VELIKE zvezde Liverpula! Majku su PRONAŠLI, za ocem se TRAGA!

Autor:

Sport

29.10.2023

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti stižu iz Kolumbije.

PREMIJER LIGA NA NOGAMA! Kidnapovani roditelji VELIKE zvezde Liverpula! Majku su PRONAŠLI, za ocem se TRAGA!

Foto: Tanjug/AP

Prema pisanjima evropskih medija, koji prenose izveštaje iz Kolumbije, roditelji fudbalera Liverpula Luisa Dijaza su kidnapovani u njegovom rodnom Barankasu. Sumnjiči se da su ih kidnaperi na motociklima zaustavili na putu, potom preuzeli kombi kojim su se vozili i otišli u nepoznatom pravcu.

Kako se saznaje po informacijama iz ove južnoameričke države, Dijazova majka je spasena, ali se još traga za njegovim ocem, kojeg navodno naoružani kidnaperi drže kao taoca, prenosi Dejli Mejl.

Vojska i lokalna policija su udružili snage kako bi identifikovali počinoce i ne bi li što pre otkrili gde se nalazi otac zvezde kluba sa Enfilda.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Od trenutka kada je Generalni tužilac nacije saznao za otmicu roditelja kolumbijskog igrača Luisa Dijaza, u sektoru Barankas, u departmanu La Gvarija, specijalizovani tim tužilaca, službenika Tehničkog istražnog tima, CTI, i istražitelja iz policijske jedinice Gaula i vojske, hitno su angažovani kako bi pronašli mesto boravka ovih ljudi, razjasnili činjenice i pronašli odgovorne - piše u saopštenju Generalnog tužioca Kolumbije.

Podsetimo, Luis Dijaz je pre dve godine stigao u Liverpul iz Porta, dok za seniorsku reprezentaciju Kolumbije nastupa još od 2018. godine, za koju je upisao 43 utakmice i postigao devet pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading