MIRKO NIJE DOLAZIO U STAN NAKON IZNENADNE SMRTI SINA: Najbolji prijatelj Aleksandra Kodića u šoku, porodica se RASPADA od bola!

Autor:

Zabava

29.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica i prijatelji preminulog Aleksandra Kodića u šoku, ne mogu da veruju da ga više nema.

MIRKO NIJE DOLAZIO U STAN NAKON IZNENADNE SMRTI SINA: Najbolji prijatelj Aleksandra Kodića u šoku, porodica se RASPADA od bola!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vest da je sin harmonikaša Mirka KodićaAleksandar Kodić pronađen u stanu mrtav pogodila je čitav region. Naime, policija je izašla na lice mesta, kako saznaje Republika, gde su ustanovili smrt u snu, ali je ipak izdato zvaničan nalog da se uradi obdukcija, kako bi se ustanovio pravi razlog ove tragedije. 

Mi smo otišli do zgrade, u kojoj je živeo mladi Kodić, gde smo zatekli njegovu majku, nemu od bola, ali i najboljeg prijatelja, koji je jedva smogao snage da progovori:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

 

 

- Svi smo u šoku, i porodica i prijatelji. Stvarno ne znam ništa, nismo se čuli, u šoku sam. Znam da Mirko nije dolazio u stan - rekao je kratko Kodićev najbolji prijatelj.

Inače, Mirko Kodić je tokom jučerašnjeg dana završio u bolnici, nakon što mu je pozlilo. Za Republiku su se oglasila mnoge Kodićeve kolege sa estrade, koje su bile šokirane tužnom istinom da je harmonikaša napustio naslednik. 

Republika

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading