PROBLEM ZA HRVATE UOČI PRESUDNOG MEČA: Navijače ne puštaju na STADION! HAOS ispred Maksimira!

Autor:

Sport

21.11.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne rade čitači.

PROBLEM ZA HRVATE UOČI PRESUDNOG MEČA: Navijače ne puštaju na STADION! HAOS ispred Maksimira!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Fudbalska reprezentacija Hrvatske u ovim trenucima igra meč poslednjeg kola grupne faze u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Rival komšijama je selekcija Jermenija i u slučaju trijumfa na stadionu u Maksimiru domaći bi se plasirali na završni turnir.

Ali, brojni navijači "vatrenih" ne mogu na stadion. To javlja tamošnji "index.rs", a razlog je banalan.

- Pred početak utakmice Hrvatske i Jermenije na Maksimiru dogodio se incident koji je pošteno naljutio veliki deo navijača. Na ključnu utakmicu Hrvatske u borbi za direktan plasman na EP iduće godine u Nemačkoj stiglo je puno navijača iz cele Hrvatske, no na ulazu se dogodio čep i veliki deo njih je zadržan. Premda na stranicama HNS piše da su navijači koji su ulaznice kupili u putem interneta obavezni da ih ištampaju, dogodio se haos - piše u tekstu pomenutog medija, te se dodaje:

- Naime, brojni navijači ulaznicu nisu imali u fizičkom obliku, već na mobilnom telefonu, ali čitači ulaznica nisu prepoznali bar-kodove s uređaja, a pripadnici redarske službe nisu želeli navijače s takvim ulaznicama da puste na tribine. Neki od navijača su molili ljude zadužene za akreditacije da im ištampaju ulaznice koje im pošalju na mail. Dobar deo njih se u 20:30 raspitivao gde u blizini stadiona mogu naći fotokopirnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading