ČUVAJTE SE SRPSKOG INATA! NAJVEĆI GAFOVI i SKANDALI prema našim sportistima! (ANKETA)

Autor:

Sport

03.12.2023

12:29 >> 12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatni propusti organizatora ili nešto drugo...

ČUVAJTE SE SRPSKOG INATA! NAJVEĆI GAFOVI i SKANDALI prema našim sportistima! (ANKETA)

Foto: Vlada LUKIĆ, Tanjug/AP, www.profimedia.rs, Shutterstock

EROTSKI SKANDAL U HAMBURGU

Nadrealno deluje da je UEFA dozvolila da na ozbiljnom događaju koji gledaju milioni ljudi dođe do propusta koji se desio sinoć Hamburgu na izvlačenju grupa za Evropsko prvenstvo.

Naime, dok su izvlačene kuglice sa imenom reprezentacija iz našeg šešira u pozadini su se čuli uzdasi.

Dok je Mikael Laudrup izvlačio ceduljice sa imenima članova četvrtog šešira među kojima je bila i Srbija, svima koji su pojačali TV prijemnike postalo je neprijatno.

 

 

Ime naše zemlje izvučeno je uz uzdahe, a nadamo se da će izabranici Dragana Stojkovića ovakve emocije izazivati svojim fantastičnim partijama.

NOVAK ĐOKOVIĆ I HRVATSKA ZASTAVA

Najbolji teniser svih vremena i Nik Kirjos igrali su finale Vimbldona 2022. godine, a neverovatan gaf desio se na zvaničnoj stranici Rolan Garosa.

Organizatori gren slema u Parizu najavili su duel, a uz ime Novaka Đokovića stavili su ni manje ni više nego zastavu Hrvatske!

Republika

Foto: printscreen

Sramota organizatora rolan garosa

Novak Đoković je najbolji teniser u istoriji i trostruki šampion u Parizu, tako da je nepoznavanje zemlje iz koje dolazi ne samo sramota, već i ozbiljan bezobrazluk.

NIKOLA JOKIĆ I REKLAMA ZA "TAKO BEL"

Nikola Jokić je najbolji košarkaš na planeti, a fantastičnim partijama to pokazuje iz dana u dan.

Jokić je šampion NBA sa Denver Nagetsima, dvostruki MVP lige i igrač kakav se jednom rađa, a neverovatna priča dolazi iz noći drafta.

Naime, te 2014. godine Jokić je izabran kao 41. pik druge runde drafta, a niko u Americi nije očekivao da Nikola može da postane ovo što jeste.

Dok je spiker prozivao ime Nikole Jokića, na ekranu je išla reklama za popularni lanac brze hrane "Tako bel".

Majk Meloun i Nagetski su verovali u "bucka" iz Srbije, a čovek čiju sliku Amerikanci nisu mogli na TV-u postao je noćna mora za navijače protivničkih timova.

"HEJ, SLOVENI" UMESTO "BOŽE PRAVDE"

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije (U19) igrala je 2013. godine polufinale Evropskog prvenstva. Izabranici Ljubinka Drulovića odmeravali su snage sa Portugalom, a na samom startu neprijatno iznenađenje.

Umesto himne "Bože pravde", sa razglasa se čulo "Hej,Sloveni"

Izvinjavali su se Litvanci i njihov Fudbalski savez, ali šteta je već učinjena.

"Orlićima" je proradio inat, savladali su Portugal nakon boljeg izvođenja jedanasteraca i plasirali se u veliko finale. Tamo se desilo ono najlepše, Srbija je postala šampion Evrope savladavši Francusku!

Ista situacija desila se i Partizanu na meču Evrolige protiv Olimpijakosa 2010. godine. u Atini.

Nakon predstavljanja ekipa, sa razglasa je krenula himna, a gosti su slušali u neverici.

"Hej, Sloveni" čulo se u dvorani "Mira i Prijateljstva". Partizan je nakon meča uputio protest domaćinima koji su se izvinjavali uz uveravanje da je greška bez ikakve zle namere.

Posebno je zabolelo to što Srbi Grke smatraju braćom i prijateljskim narodom, tako da je neverovatno da su napravili ovakav propust.

Koji je najveći gaf i sramota organizatora, odgovorite nam u anketi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading