PUSTIO EROTSKI FILM NA ŽREBU, A SVE PRENOSIO UŽIVO! ON je ODGOVORAN za SKANDAL EPSKIH RAZMERA u Hamburgu!

Autor:

Sport

03.12.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su izvlačena kuglice sa imenom reprezentacija iz našeg šešira u pozadini su se čuli uzdasi.

PUSTIO EROTSKI FILM NA ŽREBU, A SVE PRENOSIO UŽIVO! ON je ODGOVORAN za SKANDAL EPSKIH RAZMERA u Hamburgu!

Foto: Youtube printscreen

Nadrealno deluje da je UEFA dozvolila da na ozbiljnom događaju koji gledaju milioni ljudi dođe do propusta koji se desio sinoć u Hamburgu.

Podsetimo, na žrebu za EURO 2024 , "orlovi" su svrstani u grupu C, zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Dok je Mikael Laudrup izvlačio ceduljice sa imenima članova četvrtog šešira, svima koji su pojačali TV prijemnike postalo je neprijatno.

 

 

Mnogi su pomislili da nisu ugasili zvuk na nekom drugom uređaju, ili da će morati da se obrate komšijama koji ih "uznemiravaju", ali realnost je da je stenjanje dolazilo iz sale!

Dan nakon žreba saznali smo ko je odgovaran za ovaj skandal(makar se tako predstavlja), a to je britanski jutjuber Danijel Džarvis.

Naime, Džarvis se snimao uživo dok je u pozadini išao žreb, a pre skandala je najavio svojim pratiocima da će se desiti "zafrkancija".

Danijel je nekoga pozivao telefonom, a u pozadini se čuo zvuk. Nije jasno da li je on stvarno uspeo da uradi ovako nešto ili je sve bilo samo predstava za široke narodne mase.

Ukoliko se dokaže da je kriv, UEFA advokati će mu "odrati kožu s leđa", a sigurno mu više neće padati na pamet ovakve šale.

Skandal nije pokvario žreb za našu selekciju koja može biti delimično zadovoljna grupom sa Engelskom, Danskom i Slovenijom.

"Orlovi" su izvučeni uz erotske zvukove u režiji Britanca, a ostaje nada da će izabranici Dragana Stojkovića upravo njegove sunarodnike poslati kući...makar i bez slike i tona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading