IGRAČ UTAKMICE RAJKOVIĆ ZAČARAO MREŽU: Golman Majorke JUNAK TRIJUMFA nad seviljskim Srbima!

Autor: M. M.

Sport

09.12.2023

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin slavio sa 1:0!

IGRAČ UTAKMICE RAJKOVIĆ ZAČARAO MREŽU: Golman Majorke JUNAK TRIJUMFA nad seviljskim Srbima!

Foto: Tanjug/AP

Predrag Rajković

Predrag Rajković junak je utakmice između Majorke i Sevilje - 1:0! Srpski golman blistao je među stativama u trijumfu svog tima u 16. kolu La Lige, a sladio se i drugi Srbin iz redova Majorke - Matija Nastastić, koji je odigrao svih 90. minuta.

Ipak, Rajković je skinuo slavu i strelcu jedinog gola na meču - Kajlu Larinu, koji je doveo domaće u vođstvo i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat već u 17. minutu.

Na suprotnoj strani, dvojica Srba tuguju. U pitanju su Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović iz redova Sevilje. Gosti iz Andaluzije nastavljaju agoniju i crnu seriju bez pobede. Slavni klub, naime, nije pobedio na poslednjih devet mečeva u elitnom rangu španskog fudbala. To je uzrokovalo plasmanom na čak 16. mesto La Lige sa samo 13 osvojenih bodova, dok je Majorka na poziciji više da 14.

U ostalim mečevima najjače španske lige ranije danas pobede su ostvarili fudbaleri Las Palmasa i Real Sosijedada. U jednom od derbija kola, Sosijedad je ubedljivo slavio u gostima Viljarealu sa 3:0, dok je Las Palmas, takođe na strani, bio bolji od Alavesa minimalcem - 1:0. Na opšte iznenađenje, s obzirom na formu "kraljevića", Real Madrid osvojio je samo bod na stadionu "Benito Viljamarin" protiv Betisa - 1:1.

 

Standings provided by Sofascore

 

Prethodno je u uvodnom meču 16. kola La Lige Hetafe naših Maksimovića i Mitrovića u petak savladao Valensiju (1:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading