TRENER KORDOBE ZABRINUT ZBOG GUDELJA: Obavešteni smo! Mnogo smo se UPLAŠILI!

Autor: M. M.

Sport

03.12.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se dobro završilo, kaže Anija.

TRENER KORDOBE ZABRINUT ZBOG GUDELJA: Obavešteni smo! Mnogo smo se UPLAŠILI!

Foto: Instagram/Printscreen/nemanjagudelj

Dragiša Gudelj u bolnici u Španiji

Dragiša Gudelj, brat reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja, pre 11 meseci proživljavao je najveću dramu. Srce je prestalo da mu kuca i hitno je prevezen u bolnicu i bio je životno ugrožen.

A, onda novi šok! Gudelj je na utakmici protiv Melilje danas ponovo pao na teren, brzo se pridigao, ali je delovao dezorjentisano, tako da je morao da napusti igru.

Srbin je prebačen u bolnicu, gde su mu urađeni testovi, a kako je klub objavio, on se trenutno oseća dobro, kao i da će uskoro izaći sa detaljnim informacijama.

Ekipa Dragiše Gudelja je slavila sa 1:0 nakon čega je na konferenciji za medije govorio trener Anija.

- Došli smo do veoma teške pobede na veoma teškom terenu. Ovo je bio meč gde smo imali nekoliko veoma povoljnih momenata, ali nismo uspeli da na pravi način realizujemo naš plan. Na kraju, tokom jedne od prilika smo i uspeli da postignemo gol, a onda smo se dobro branili. Bilo je teško, ali, mislim da smo zaslužili ovu pobedu - rekao je Anija.

Upitan je potom i o Gudelju.

- Incijalno, obavešteni smo o tome da je on sad u bolnici, u stabilnom stanju i pri svesti je. Mislim da će moći da nam se pridruži na putu. Mnogo smo se uplašili, ali sve se dobro završilo - zaključio je šef struke Kordobe.

Podsećamo, Gudelju je ugrađen defibrilator isti kao i Kristijanu Eriksenu, a nakon toga je dobio dozvolu lekara da se vrati onome što najviše voli, a to je igranje fudbala. Ali, ovo je već zabrinjavajuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading