OVOG PUTA NI BELINGEM NIJE BIO DOVOLJAN: Betis otkinuo bod "kraljevima"!

Autor:

Sport

09.12.2023

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Betisa i istoimenog kluba iz Madrida remizirali su rezultatom 1:1 u 16. kolu španske Primere.

OVOG PUTA NI BELINGEM NIJE BIO DOVOLJAN: Betis otkinuo bod "kraljevima"!

Foto: Tanjug/AP

Hoselu

Mnogo puta ove sezone Džud Belingem je svojim "momentima inspiracije" spašavao Real Madrid i donosio "kraljevskom" klubu pobede, ali ipak ovog puta ni njegov pogodak nije bio dovoljan. Madriđani su zaustavljeni u Sevilji iako su oni ti koji su poveli. 

Pomenuti mladi talentovani Englez je doneo prednost timu Karla Anćelotija u 53. minutu. Odlično se ubacio i iskoristio još bolje dodavanje Brahima Diaza, primio loptu grudima i mirno je "spakovao" u mrežu čiji je čuvar bio Rui Silva. 

Prednost Real Madrida trajala je 13 minuta, pošto je Betis ubrzo došao do izjednačenja. Aitor Ruibal je "topovskim udarom" sa oko 20 metara poravnao rezultat i doveo atmosferu do usijanja na "Benitu Viljamarinu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džud Belingem

 

Izuzetno zanimljiv meč nastavio je da obiluje šansama na obe strane. Mogao je Toni Kros drugi put da dovede u prednost Madriđane iz slobodnog udarca, međutim Silva je "rekao ne". Do kraja meča se u centru pažnje našao i bivši igrač najtrofejnijeg evropskog kluba koji sada igra u Sevilji Isko, ali je njegov udarac glavom otišao tik pored stative. U dubokoj nadoknadi vremena Rijad se našao u izvrsnoj prilici, ali je zaustavljen od strane Lunina.

Posle ovog kola Đirona će imati priliku da ponovo zauzme prvu poziciju u Primeri, s obzirom da ima utakmicu u rukama i bod manje u odnosu na vodeći Real Madrid. Betis je pokazao od čega je satkan, te da neće biti nimalo lak plen ove sezone. Manuel Pelegrini i u Sevilji radi odličan posao, a njegov tim se nalazi na sedmom mestu sa 13 bodova manje u odnosu na vodećeg večerašnjeg protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading