DON KARLO KOD MITRA I SERGEJA?! Za te pare išao bih peške u Saudijsku Arabiju!

Autor: M. M.

Sport

08.12.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet se menja i tek će se menjati, kaže trener Real Madrida Anćeloti.

DON KARLO KOD MITRA I SERGEJA?! Za te pare išao bih peške u Saudijsku Arabiju!

Foto: Tanjug/AP

Trener Reala Karlo Anćeloti

Karlo Anćeloti, legendarni italijanski trener na klupi Real Madrida, priznao je da nije dobijao ponude iz Saudijske Arabije i iskoristio priliku da se našali sa novinarima.

Višestruki osvajač Lige šampiona govorio je za medije uoči gostovanja "kraljevskog kluba" Betisu sutra od 16.15 na stadionu "Benito Viljamarin".

Na pitanje novinara da li je bio u kontaktu sa ljudima iz Saudijske Arabije, gde su Srbi Mitrović i Milinković Savić najbolji fudbaleri tamošnjeg lidera Al Hilala, don Karlo je imao spreman odgovor.

- Šta bih uradio da mi daju 500.000.000 evra? Samo recite koji tim. Pešačio bih, ne treba ni da mi rezervišu avionsku kartu! Pešačio bih. Šalim se, svako donosi svoje odluke. Svet se menja i tek će se menjati - nasmejao je sve prisutne Anćeloti, pa dodao:

- Ne, nisu me zvali. Imam druge ciljeve i ideje. Nikad nisam mislio o novcu jer sam odrastao u porodici u kojoj novac nije bio najbitnija stvar. Bitno mi je da sam u dobrom okruženju. Trenutno, to je ovde - istakao je Italijan.

Anćeloti se požalio na kadrovsku situaciju u timu.

- Arizabalaga se vratio i dobro je trenirao. Imamo dobru konkurenciju na mestu golmana, jer je Lunin dobro koristio minute i smatram da je zaslužio da računam na njega. Kurtoa i Militao se dobro oporavaljaju. Vinisijus i Kamavinga su van stroja do naredne godine, ali kada se vratimo sa zimske pauze mislim da će biti sa nama - zaključio je Karlo Anćeloti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading