DA JE NE PREPOZNAŠ: Tea na operacije pukla 35.000 evra! Evo kako je izgledala pre intervencija (FOTO)

Autor:

Zabava

05.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tairovićka je nekoliko puta korigovala nos i grudi jer je menjala implantate, a tu su i zatezanje brade, novi zubi, oblikovanje brade i razni fileri. Čak 15.000 evra dala je samo na bockanje lica, koje radi godinama.

DA JE NE PREPOZNAŠ: Tea na operacije pukla 35.000 evra! Evo kako je izgledala pre intervencija (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović pukla je do danas oko 35.000 evra na plastične operacije, a usput je sredila i zube i zamenila ih novim. Kako se može zaključiti po fotografijama pevačice iz mladosti, ona nema šta nije promenila na sebi, pa tako kad danas neko pogleda stare slike, jedva da može da je prepozna.

Foto: Printskrin

Tea Tairović - pre i posle


Kako smo saznali, pevačica je s promenama počela vrlo rano, a među prvim intervencijama bila je operacija nosa, koju je kasnije ponovila još nekoliko puta.


- Tea je rano počela da se sređuje, a najviše novca potrošila je na operacije nosa i nove zube. Nos je radila tri puta jer joj se nije svidelo kako je izgledao kad ga je prvi put sredila, pa ju je sve ukupno koštalo 7.500 evra. Zube je platila oko 7.000 evra i išla je kod jednog od najboljih stručnjaka u ovoj oblasti. Tu su i jagodice, sređena brada, botoks i još nekoliko vrsta filera, koji su joj izdefinisali crte lica, a kako njih radi na šest meseci, dosad je pukla preko 15.000 evra - priča nam upućen izvor i dalje otkriva da je folkerka sredila i gornje kapke:

 

Foto: Printskrin

Tea Tairović - pre i posle


- Tea je radila nedavno i popularnu intervenciju koja se zove blefaroplastika, što je podizanje kapaka, čime se postiže jedna vrsta podmlađivanja, to je sa svim troškovima oko 700 evra, a tada je sredila i usne, što je dodatnih 300 evra. Grudi su je koštale 3.000 evra da bi kasnije menjala implantate, što je koštalo dodatnih 1.500 evra.

Foto: Printskrin

Tea Tairović - pre i posle

 


Inače, kada se prvi put pojavila na sceni "Granda" 2013, Tea je imala svega 17 godina, a nije bila ni nalik današnjoj verziji. Prvi put je napravila pomak u karijeri kada je snimila duet s pokojnim Šabanom Šaulićem "Otkad tebe znam", pa su je mnogi tada zapazili.


Tea: Na tim fotkama sam bila klinka


Tea retko komentariše to šta je sve operisala na sebi, ali je jednom prilikom objasnila da svi kao tinejdžeri izgledaju drugačije.

Foto: Printskrin

Tea Tairović - pre i posle

 


- Slike neke koje sam videla, a koje su se provlačile po društvenim mrežama iz vremena su kad sam bila klinka. Prošlo je mnogo godina otad, tako da je normalno da postoji razlika. Nije sve u operacijama, to je dug vremenski period i logično je da ne izgledam kao što sam tada. Ne bih previše da komentarišem svoj izgled jer ako sam ja zadovoljna, druge ne treba da zanima šta sam izmenila ili ne na sebi - objasnila je folkerka.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading