NOVI SPEKTAKL U ARENI: Nastavak nade ili totalni kolaps? Evo GDE gledati Zvezdu i Žalgiris!

Autor:

Sport

09.02.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan duel za crveno-bele.

NOVI SPEKTAKL U ARENI: Nastavak nade ili totalni kolaps? Evo GDE gledati Zvezdu i Žalgiris!

Foto: Starsport

Delije

Košarkaši Crvene zvezde večeras u "Štark Areni" od 20 časova dočekuju ekipu Žalgirisa, u utakmici 26. kola Evrolige.

Crveno-belima ovaj susret dolazi u momentu kada su doživeli "potop" u Morači protiv Budućnosti, dok je večerašnji duel "must-win" iliti u prevodu moranje da se pobedi, ukoliko crveno-bele žele da zadrže nade za plasman u nastavak takmičenja koji im trenutno izmiče za tri pobede.

Sa druge strane, litvanski tim od dolaska bivšeg trenera Partizana Andree Trinkijerija igra kao preporođen. Nošeni ogromnom pobedom nad Panatinaikosom prošle nedelje, nema sumnje da će dati sve od sebe da pomute planove Beograđanima, sada kada dva tima imaju identičan skor (10-15)

Svoja očekivanja od predstojećeg meča izneo je šef stručnog štaba tima sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Sferopulos u intervjuu Republike

Žalgiris je u dobrom momentumu, dobrom ritmu, pobedili su tri od poslednje četiri utakmice, pa je za nas bitno da budemo veoma koncentrisani. Primarno je da odigramo dobru odbranu, te da na taj način kontrolišemo utakmicu. Treba i u napadu da vidimo šta pokušavaju da urade i igramo pametno protiv svih poteškoća u koje će nas staviti. Igraju sada na drugačiji način u odnosu na prvi meč, moramo biti pametni, da čitamo - rekao je Grk juče okupljenim novinarima.

Uživo prenos biće obezbeđen na glavnom kanalu Sport kluba, a, naravno, moći ćete da pratite i lajv-blog na našem portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading