OVO SU TOP PET NAJPOSEĆENIJIH MEČEVA U EVROLIGI: Navijači Zvezde i Partizana apsolutno DOMINIRAJU! Evo KO je BOLJI!

Autor:

Sport

04.02.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari i delije su najveće blago dva kluba.

OVO SU TOP PET NAJPOSEĆENIJIH MEČEVA U EVROLIGI: Navijači Zvezde i Partizana apsolutno DOMINIRAJU! Evo KO je BOLJI!

Foto: Shutterstock, wikipedia

Mnogo se priča posle svake utakmice Crvene zvezde i Partizana u Evropi. Na žalost, rezultati nisu onakvi kakvi bismo voleli da budu, ali nakon svakog meča u "Štark areni" košarkaška javnost širom Starog kontinenta bude oduševljenja atmosferom koju prirede grobari i delije.

Evroliga je brujala o gledanosti večitog derbija i reakcijama na društvenim mrežama, nedavno je Erik Mekalum rekao kako neće gledati najkvalitetnije evropsko košarkaško takmičenje naredne sezone ukoliko u njemu ne bude video Crvenu zvezdu i Partizan, Kevin Pengos je takođe izjavio da crveno i crno beli moraju biti tu, a i mnogi drugi bivši i sadašnji košarkaški funkcioneri isto razmišljaju.

Mnoštvo stranaca je sve više prisutno na tribinama, te poznati "jutjuberi" napuštaju halu u neverici čemu su prisustvovali. Nakon Zvezdinog meča sa Barselonom, objavljen je spisak pet najposećenijih utakmica Evrolige ove sezone, a na njemu, normalno, dominiraju beogradski klubovi.

1. Zvezda - Barcelona 20.875

2. Zvezda - Baskonija 20.270

3. Zvezda - Partizan 20.143

4. Partizan - Virtus 20.086

5. Partizan - PAO 20.079

Delije drže prva tri mesta, dok preostala dva pripadaju grobarima. Ovo je jedan podatak kojim i te kako mogu da se ponose i jedan i drugi klub, a nadamo se da će im igrači uzvratiti dobrim igrama i obezbediti dobre rezultate u Evropi, jer će tako i ove brojke iznad narasti još više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading