DAN KADA JE HRVAT ZANEMEO NA ATMOSFERU DELIJA: Zvezda u Areni UME protiv Barselone!

Autor:

Sport

02.02.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih put kada je u Areni igrala protiv Barse, Zvezda je slavila.

DAN KADA JE HRVAT ZANEMEO NA ATMOSFERU DELIJA: Zvezda u Areni UME protiv Barselone!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova dočekuju Barselonu u okviru utakmice 25. kola Evrolige.

Izabranici Janisa Sferopulosa u ovaj meč ulaze znatno motivisani, pošto su vezali dve važne pobede, najpre u večitom derbiju AdmiralBet ABA lige protiv Partizana, a potom i deklasirali Valensiju u prethodnoj 24. rundi rezultatom 82:64.

Ako je verovati tradiciji, postoji dva ugla iz kojih se može sagledati ishod meča večeras. Naime, na poslednjih 10 međusobnih duela Barselone i Crvene zvezde pobedu su odnosili Katalonci, što je užasan podatak za crveno-bele. Tim sa Malog Kalemegdana nije savladao večerašnjeg rivala sve od 2017. godine kada je predvođen Ročestijem i Bjelicom slavio u tadašnjoj Hali Pionir. To je prvi ugao koji predviđa Zvezdi katastrofu večeras.

Ipak, poslednji put kada su dva tima ukrstila koplja u beogradskoj Areni, slavio je domaći tim.

Naime, taj meč se odigrao u oktobru 2016. godine, a domaći tim je slavio sa 76:65 u trećoj rundi Evrolige. Predvođeni Gudurićem i Simonovićem, crveno-beli su slavili u prepunoj Areni, kada se ujedno dogodio i sada već čuveni momenat. Igrači su tradicionalno stajali na centru terena čekajući da se himna Evrolige završi, ali je, kada se to dogodilo, Ante Tomić ostao nepomičan gledajući atmosferu koju su priredili zvezdaši u čudu, te je ostao usamljen dok su se ostali igrači pozdravljali sa sudijama.

Atmosfera večeras će sigurno biti nalik ovoj, a nadamo se i ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading