ONO ŠTO JE MESI ARGENTINCIMA, TO JE TEODOSIĆ ZVEZDAŠIMA: Delije OPČINJENE Teovom posvećenošću!

Autor:

Sport

31.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u 37. godini života dominira.

ONO ŠTO JE MESI ARGENTINCIMA, TO JE TEODOSIĆ ZVEZDAŠIMA: Delije OPČINJENE Teovom posvećenošću!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Valensiju rezultatom 82:64 u okviru 24. kola Evrolige. Crveno-beli su na krilima fantastičnog Nemanje Nedovića koji je postigao 27 poena savladali tvrdu ekipu Aleksa Mumbrua i ostvarili izuzetno bitan trijumf u borbi za plej-of Evrolige. Ipak, čini se da je, sinoć tihi, neretko i glavni, heroj susreta bio Miloš Teodosić

Čovek čiji se izostanak najviše primećuje kada ga na terenu nema, igrač koji je ovakvu srčanost pokazivao samo u reprezentaciji i u crveno-belom dresu i koji svojim potezima često ume da podigne celu ekipu. Posle meča otkriveno je da je protiv Valensije pristao da igra pod inekcijama, na ličnu odgovornost, što je Sferopulos potvrdio uz komentar da ima veliko srce. Svojim dodavanjima nekad oduzme dah gledaocima, a sinoć je čak uspeo da razbudi i uspavanog Majka Tobija. 

Teo je neverovatan, čita igru neverovatno, daje lopte tako dobro, prosto je sjajan - rekao je Tobi nakon sinoćnog duela.

Posle meča Teo je dobio mnoge hvalospeve zbog požrtvovanosti.

Videlo se koliko nedostaje u igri tima Janisa Sferopulosa kada ga nije bilo na terenu prošle i preprošle nedelje protiv Albe i Baskonije, a Zvezdašima ostaje da ga veličaju i da se mole za njegovo zdravlje do kraja sezone. Sledeći meč crveno-beli igraju protiv Barselone na domaćem terenu u petak, kada će svi prisutni ponovo moći da uživaju u njegovoj magiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading