TRESLA SE ARENA! Delije ZAGRMELE: Teo, Teo... Magija Miloša OPČINILA sve u dvorani! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin plejmejker u ogromnoj meri doprineo trijumfu nad Valensijom.

TRESLA SE ARENA! Delije ZAGRMELE: Teo, Teo... Magija Miloša OPČINILA sve u dvorani! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su deklasirali Valensiju u 24. kolu Evrolige rezultatom 82:64 i slavila u meču koji je za nju predstavljao "biti il' ne biti".

Među junacima bio je i Miloš Teodosić, koji je sa šest poena i čak sedam asistencija (ne zna se koja je od koje bila bolja) značajno dao doprinos trijumfu izabranika Janisa Sferopulosa.

Odlučio je grčki stručnjak da odmori sjajnog pleja u 36. minutu, pa su se delije skandiranjem zahvalile nekadašnjem reprezentativcu Srbije i pokazale koliko on znači za kada je u timu s Malog Kalemegdana.

Znali su navijači da je sjajni plejmejker zaigrao “rovit”, posle udarca koji je dobio u večitom derbiju. Iskoristili su momenat kada je meč praktično rešen i pozdravili 36-godišnjeg košarkaša gromoglasnim ovacijama.

Orila se Arena "Teo, Teo"... Pogledajte kako je to izgledalo:

Naredni meč izabranici Janisa Sferopulosa igraju u petak, ponovo u Areni, koja će nema sumnje biti rasprodata, obzirom da dolazi velika Barselona, dok i posle toga crveno-beli su domaćini ekipi Žalgirisa.

Sa eventualne obe pobede iz tih mečeva, a ukupno tri u nizu, timu s Malog Kalemegdana bi drastično skočile šanse da se domogne mesta koje vodi u plej-in, pa čak i u plej-of, koji bi u tom slučaju izgledao kao realnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading