EMA RADUJKO NA PINK DOŠLA BEZ GAĆA: Nikad provokativnije izdanje, ispod čipkane haljine se SVE VIDI!

Autor:

Zabava

30.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vvruće izdanje mlade pevačice!

EMA RADUJKO NA PINK DOŠLA BEZ GAĆA: Nikad provokativnije izdanje, ispod čipkane haljine se SVE VIDI!

Foto: TV Pink/printscreen

Mlada pevačica Ema Radujko večeras gostuje u emisiji "Amidži Šou" kod voditelja Ognjena Amidžića. Ona je poznata po svojim provokativnim izdanjima, pa je i za ovu priliku izabra haljinu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim. 

Naime, ona se pjavila u dugoačkoj haljini od crne čipke, a kako je imala veliki šlic, videlo se da Ema ispod nje nema donji veš i da se sve vidi ispod odevne kombinacije koju je odabrala. 

Nije ništa novo, a ni čudno da Ema ovako izgleda, jer svojim izdanjima uvek mami raznovrsne kometare publike, zbog čega često nailazi na brojne kritike, ali i komplimente pratioca na društvenim mrežama. 

Podsećamo, Ema je nedavno otkrila da je imala zdravstveni problem i da je od stresa dobila kožnu bolest. 

Prošle godine sam bila pod tolikim stresom, da sam dobila jednu kožnu bolest, pitriazis rozea se zove. Jedno osam meseci nisam mogla da izlečim to. To je bilo svuda po telu, pečati oko glave, oko kose, rekli su mi da može kosa da mi opadne. Imala sam po grudima, po stomaku, to je bilo crveno, peče, izgleda kao psorijaza, imaš po celom telu - rekla je Ema.

Nisam uspela ovde da izlečim, bilo je užasno, bilo mi je teško da prihvatim sebe takvu. Okidač je bio period odrastanja, dosta sam radila, bila sam i u jednom odnosu... Jako sam emotivna, teško podnosim razilaženje, rastanke... Previše sam shvatala stvari lično. Telo je htelo da izađe iz moje kože, koliko sam bila pod stresom - zaključila je za emisiju "Why So Serious?", a težak period sa pomenutom bolešću je sada iza nje.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ema Radujko

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading