SKANDAL U KAČAREVU: Mladić uhvaćen u vožnji pod dejstvom narkotika, bežao od POLICIJE, a onda su mu uleteli u stan!

Autor:

Hronika

30.01.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen osumnjičeni za ometanje službenog lica i neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga

SKANDAL U KAČAREVU: Mladić uhvaćen u vožnji pod dejstvom narkotika, bežao od POLICIJE, a onda su mu uleteli u stan!

Foto: Rina


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu su danas uhapsili J.M. (1987) iz okoline grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Osumnjičeni se sumnjiči da se danas, upravljajući svojim vozilom u Kačarevu, nije zaustavio na znak policije, već se oglušio o naređenje i pobegao, nakon čega je policija uspela da ga sustigne i zaustavi.

Priveden uz krivičnu prijavu i zadržavanje do 48 sati

Tokom zaustavljanja, utvrđeno je da je J.M. upravljao vozilom iako mu je to bilo zabranjeno, a testiranje je pokazalo da je bio pod uticajem amfetamina i marihuane. U okviru pretresa stana i drugih prostorija, pronađeno je i oduzeto oko 1,1 kilogram praškaste materije slične amfetaminu, oko 15 grama praškaste materije nalik kokainu, 72 grama biljne materije slične marihuani upakovane u osamnaest kesica, kao i dve vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge. Takođe, pronađen je novac u iznosu od oko 92.000 dinara, oko 160 evra i 10 denara, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Očekuje se podnošenje odgovarajućih prekršajnih prijava

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu uz krivičnu prijavu. Takođe, očekuje se podnošenje odgovarajućih prekršajnih prijava.

Policija je ovim hapšenjem uspela da spreči dalju neovlaštenu proizvodnju i promet opojnih droga, čime se nastavlja uspešna borba protiv kriminala u Pančevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading