OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Ema Radujko "srušila" internet, pljušte nepristojne ponude! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko je objavila novi, provokativni snimak, pa rasplamsala maštu brojnih muškaraca, koji je prate.

OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Ema Radujko "srušila" internet, pljušte nepristojne ponude! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ema Radujko

Mlada pevačica i influenserka, Ema Radujko, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama.

Iako je njen Instagram profil prepun golišavih fotografija, Radujkova je sada odlučila da obraduje pratioce nešto drugačijim snimkom iz teretane. Ona je pokazala kako vredno radi na svom telu, te sugerisala nekoliko vežbi za savršenu zadnjicu, što joj je uvek u prvom planu i to ne krije.

Iako je Ema bila obučena, možda više nego uobičajeno, i ovaj snimak je bio poprilično provokativan, s obzirom da je pevačica usnimljena otpozadi, te joj se ocrtao svaki mišić, a muškarci su odlepili za njom, pa su je obasipali komplimentima. Ipak, bilo je i onih koji su joj pisali da bi voleli da saznaju kakva je Ema u krevetu, te imali za nju nepristojne ponude, na koje Radujkova nije odgovarala:

- "Predivna si", "Obline su pune dinamita", "Nestvarna", "Kako bih te je*ao", "U ljubavi sa tvojim telom", "Ovako treba da izgleda svaka devojka"... - glasili su neki od komentara ispod ovog videa.

 

 

Da podsetimo, Ema je popularnost stekla putem TikToka, gde je objavljivala videe, na kojima igra u provokativnim izdanjima, a onda je otišla korak dalje, pa ostvarila i pevačku karijeru. Nedavno je izbacila svoj prvi album, koji je osvojio srca publike, a mlada pevačica sada uveliko nastupa.

Osim što je poznata po svom provokativnom sadržaju, Ema je takođe poznata i po ljubavnim vezama sa poznatim ličnostima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, ali ta veza je već davna prošlost. Sada se Ema fokusirala na svoju karijeru i dalje šokira javnost svojim izazovnim objavama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gijon

20.01.2024 21:56

Kome je ova bedevija interesantna mora malo da se preispita