BARBI JE TREBALO DA GLUMI DRUGA GLUMICA: Tvrdi da joj je sada DRAGO ŠTO NIJE, pa OTKRILA ŠTA MISLI o Margo Robi (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica progovorila o koleginici, pa priznala šta misli o filmu "Barbi" u kome na kraju nije igrala glavnu ulogu.

BARBI JE TREBALO DA GLUMI DRUGA GLUMICA: Tvrdi da joj je sada DRAGO ŠTO NIJE, pa OTKRILA ŠTA MISLI o Margo Robi (FOTO)

Foto: Promo/Imdb

Glumica Margo Robi proslavila se u ulozi popularne lutke Barbi u istoimenom filmu, a njena gluma naišla je na velike pohvale.

Međuitm, malo je poznato da je prethodno planirana verzija filma sa En Hatavej u glavnoj ulozi. Druga rediteljka je tada radila na projektu, ali do realizacije nije došlo, već je Greta Gervig na kraju snimila film koji je postigao ogromnu popularnost.

Foto: Siegfried Nacion / StarMax / Profimedia

En Hatavej tvrdi da ne žali što ona nije glumila Barni

Jedna od najplaćenijih glumica na svetu progovorila je o ovoj temi ističući da ne žali što nije dobila ulogu Barbi, bez obzira na ogroman uspeh koji je film postigao, jer smatra da je Margo bila pun pogodak za ovaj projekat. 

- Ovo je bila prava verzija filma - toliko energije, toliko iščekivanja, toliko emocija. Tako da smatram srećom to što film nije snimljen pre nekoliko godina - rekla je ona u podkastu "Happy Sad Confused", prenosi "People".

Prema rečima En Hatavej, film je bacio ceo svet u ekstazu, te smatra srećom što nije snimljen pre nekoliko godina.

- Margo je jednostavno božanstvena i tačka. Ono što ona radi kao kreativna osoba i producentkinja tako je uzbudljivo i inspirativno. Razigran i svetlucav, film je probio toliko stereotipa i mitova da je to fantastično - zaključila je njena koleginica.

Republika

Foto: shutterstock

Margo Robi smatra da je dosadila ljudima

Inače, Margo Robi je nakon velikog uspeha filma najavila pauzu od glume.

- Mislim da je svima trenutno verovatno muka od pogleda na mene. Možda bi trebalo da nestanem s ekrana na neko vreme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: "Opet ona? Gledali smo je celo leto, ne želimo opet". Ne znam koji je moj sledeći potez"- rekla je nedavno glumica i priznala da bi želela da zaplovi vodama režije.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading