BEKAM POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Viktorija ga krišom usnimila, žene UZDIŠU širom sveta (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnja rutina čuvenog fudbalera usplahirala javnost!

BEKAM POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Viktorija ga krišom usnimila, žene UZDIŠU širom sveta (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

Modna dizajnerka Viktorija Bekam je još jednom privukla pažnju interneta nakon što je podelila video suprugovog vežbanja. Naime, bivša članica čuvenog ženskog benda "Spice Girls" obratila se na društvenoj mreži Instagram kako bi prikazala vežbačku rutinu bivšeg fudbalera Dejvida Bekama, koja je uključivala korišćenje ruku za podršku dok se kretao napred-nazad preko podloge za vežbanje.

- Jutarnji trening uz ovu ljubavnu mašinu - napisala je Viktorija u okviru svoje objave koja je podgila veliku prašinu na društvenim mrežama.

Međutim, upravo je Dejvidova vežbačka rutina očarala pratioce Viktorijinog Instagram naloga, posebno zato što je kamera bila direktno usmerena na njegovu zadnjicu. Mnogi su izrazili zahvalnost za video, sa komentarima poput: "U ime žena širom sveta, hvala ti", "Oh, Viki B! Da li gej muškarci mogu više da te vole?!", "Viktorija, toliko si učinila za nas", "Ona zna šta radi", "Ovo je humanitarni rad", "Osećam se grešno samo gledajući ovo", "Viktorija obnavlja veru u božićna čuda".

Inače, ovo nije prvi put da majka četvoro dece deli provokativne postove svog dugogodišnjeg partnera. Samo prošle nedelje, Viktorija je postavila sliku Bekama kako popravlja televizor u donjem vešu, slika koja je navela poznati brend da javno demantuje bilo kakvu odgovornost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading