RATOVALA SAM SA MAJKOM, MORALA JE DA ME TRPI! Marija Šerifović kao mlađa pravila probleme, otkrila sve detalje!

Autor:

Zabava

20.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam kakve su druge, ali moja je sigurno najbolja! Koliko je samo propatila jer je popuštala i razumevala, tvrdi pevačica.

RATOVALA SAM SA MAJKOM, MORALA JE DA ME TRPI! Marija Šerifović kao mlađa pravila probleme, otkrila sve detalje!

Foto: Shutterstock,Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović kaže da se redovno kao mlađa svađala s majkom Vericom Šerifović, ali da je posle toga, kad je sazrela sve došlo na svoje mesto. Ona tvrdi da joj je majka danas najvažnija osoba na svetu pored deteta, te i da joj je pomoć u svakom smislu.

Moja majka... Ne znam kakve su druge, ali moja je sigurno najbolja! Koliko je samo propatila jer je popuštala i razumevala, a onda to ljudi shvate kao slabost i onda probude zmaja, a Verka je zmaj - DOBRI ZMAJ! Ona je divna i najvaznija žena u mom životu! Mnogo smo se svađale kad sam bila klinka, ali to je normalno. Svako je u tom periodu života buntovan. Ratovale smo, ali smo danas majka i ćerka, najbolje drugarice i sve najdivnije na svetu - rekla je Marija, koja je danas srećna majka.

Foto: E-stock foto Caslav Vukojicic

Marija Šerifović

 

Ona je putem surogat majčinstrva dobila sina Marija, a baba Verica se od njega ne odvaja. Marija na društvenim mrežama redovno drugima priča kako se navikava na roditeljstvo, pa ima puno pregleda u svojim vlogovima koje kači na Jutjub kanal.

Foto: Instagram/serifovic

Marija Šerifović

 

 - Dugo sam se spremala za taj trenutak roditeljstva, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj. Sada svog sina volim najviše na svetu - rekla je tada pevačica za medije. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading