IZMENE U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Nakon što je dobila sina, Verica napravila VELIKI KORAK!

Autor:

Zabava

01.01.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifović uselila se kod Marije kako bi što više vremena provodila sa unkom i pomagala Mariji.

IZMENE U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ: Nakon što je dobila sina, Verica napravila VELIKI KORAK!

Foto: printscreen/youtube.com

Marija Šerifović ne skida osmeh sa lica otkako je postala majka, a najveću podršku za sve dobija od svoje majke Verice Šerifović, koja je odlučila da se useli kod nje u stan, kako bi mogla što više vremena da provodi uz Maria.

Verica se uselila kod Marije kako bi pružila podršku i brigu o unuku, omogućavajući Mariji da se posveti svojoj muzičkoj karijeri. Planovi za novi album, koncertnu turneju i praznične nastupe već su zakazani, a porodiljsko odsustvo za Mariju nije opcija sve dok ne završi sa svojim profesionalnim obavezama.

- Marija je potpuno preuredila dom u koji se uselila, upravo zato što je bila svesna šta joj donose događaji u budućnosti. Nismo znali šta se sprema, ali je sada vrlo razumljiva energija kojom se bavila svakim detaljem stana u kojem sada živi i Verica. Ona se uselila kod Marije kako bi brinula o unuku i pomagala Mariji, koja u narednom periodu ima jak tempo. Beba je stigla u trenutku kada je Marija završila album i zakazala koncertnu turneju, tu su i praznični nastupi odavno zakazani. Porodiljsko za nju nije opcija, makar ne dok ne završi turneju - kaže za Puls Online izvor blizak pevačici koja je imala “vreme rezervisano samo za sina” dok je bila u Americi, ali povratak u Beograd doneo je neke nove zahteve za balansiranjem.

Republika

Foto: youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović

Ovaj dolazak bebe doneo je novi početak i nove izazove, ali je sigurno da će ova porodica puna ljubavi uspešno balansirati svoje obaveze i uživati u svakom trenutku sa novim članom porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading