POGLEDAJTE DIRLJIV TRENUTAK U PALATI SRBIJE: Dečak otrčao predsedniku Vučiću i uradio nešto neviđeno!

Autor:

Vesti

20.01.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivan trenutak na predstavljanju plana "Srbija 2027 - skok u budućnost"

POGLEDAJTE DIRLJIV TRENUTAK U PALATI SRBIJE: Dečak otrčao predsedniku Vučiću i uradio nešto neviđeno!

Foto: Printscreen

Printscreen


Dok su premijerka Srbije Ana Brnabić i ministarka Jelena Begović izlagale u Palati "Srbija" o planu "Srbija 2027 - skok u budućnost", dogodio se jedan neplanirani i emotivan trenutak. Dok su se čekala Vučićeva izlaganja, dečak iz porodice Filić odlučio je da napravi nezaboravan gest.

Otrčao je ka predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i, bez oklevanja, seo mu je u krilo. Ovaj dirljivi spontani gest izazvao je osmehe i topao osećaj u sali, pokazujući da politika ponekad može biti obogaćena iskrenim emocijama.


Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što je snimak ovog neobičnog trenutka postao viralan, društvene mreže su eksplodirale reakcijama. Mnogi korisnici su se složili da je gest malog dečaka bio nešto što je razgalilo njihova srca, ističući važnost spontanosti u ozbiljnom političkom okruženju. Ova neočekivana scena podsetila je ljude da je ponekad potrebno malo detinje iskrenosti da bismo se setili šta je zaista važno.

Značaj poruke koju nosi ovaj trenutak

Ovaj neobični trenutak na predstavljanju plana "Srbija 2027" podseća nas na važnost ljudskosti i topline u politici. Gest malog dečaka pokazao je da čak i u najozbiljnijim situacijama, spontanost i iskrenost mogu doneti osmeh na lica ljudi. Iako je politika često povezana sa ozbiljnošću i formalnošću, ovaj trenutak je podsetio sve prisutne da su emocije i ljudska povezanost neizbežan deo svakog okupljanja, pa čak i političkog događaja.



Gest malog dečaka iz porodice Filić definitivno će ostati upamćen kao jedan od najneobičnijih trenutaka na predstavljanju plana "Srbija 2027 - skok u budućnost". Ovaj dirljivi gest nas podseća da politika, pored svoje ozbiljne prirode, može biti obogaćena spontanošću i toplinom, čineći je bližom građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (22)

Loading
Slavka

20.01.2024 19:36

Da je politika obogaćena iskrenim emocijama je iznenadjujući gest malog dečaka porodice Filić, koji je iz majčinog krila otrčao i smestio se u krilo predsednika Vučića. Divno.

Zora

20.01.2024 19:40

Divan i dirljiv prizor. Vučić voli decu i deca vole Vučića.

Mima

20.01.2024 19:44

Dečija iskrenost najbolji način da svi vidimo koliko se Vucic bori za lep zivot svih nasih gradjana u budućnosti.

Odgovori 10 1
Milica

20.01.2024 19:48

Presladak je mali Filić. Neočekivan gest je sve ispunio pozitivnim emocijama.