PRVI RAPORT SA PRIPREMA: Trener Golić je nagovestio dolazak dva fudbalera na deficitarnim pozicijama!

Autor:

Sport

20.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši superligaš se priprema za povratak u najjači rang takmičenja u našoj zemlji.

PRVI RAPORT SA PRIPREMA: Trener Golić je nagovestio dolazak dva fudbalera na deficitarnim pozicijama!

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Još deset kola regularnog dela prvenstva ostalo je u okviru Prve lige Srbije, nakon čega kreće plej-of i plej-aut. Pitanje lidera nakon "prvog dela" prvenstva ne bi trebao da se dovodi u pitanje, ali je borba za sva ostala mesta velika.

Republika

Bivši superligaš, ekipa Inđije zimsku pauzu provodi na vicešampionskoj poziciji i na proleće će tim sa "Toyo Tires Areni" voditi veliku borbu za što bolji bodovni saldo pred početak odlučujućih utakmica za plasman u Super ligu Srbije.

Prozivka igrača održana je 10. januara, trener Jovan Golić je u proteklom periodu pre svega sa igračima radio na fizičkoj spremi, i podneo je "prvi raport" aktuelnih priprema.

- Iza nas je deseti dan priprema i za sada sve protiče po planu, ispunjavamo sve što je planirano. Nema većih promena u odnosu na prvi dan, mlađe igrače sa manjom minutažom prosledili smo na pozajmice, priključili smo i nekolicinu omladinaca.

Republika

Foto: FK Inđija Toyo Tires

Trener Golić

 

O daljim potezima u aktuelnom prelaznom roku Golić je poručio:

- Što se tiče novajlija, osim golmana Tasića za sada nema nikoga, ali u kontaktu smo s dvojicom igrača za pozicije za koje mislimo da su nam potrebne i da će nam doneti dodatni kvalitet. Nadam se da ćemo do kraja nedelje nešto rešiti i biti jači. Najvažnije je da su svi zdravi i nadam se da će tako i ostati.

 

 

Prva pripremna utakmica zakazana je za 24. januar (sreda), i tada će sastav Inđije odmeriti snage sa bivšim prvoligašem, trenutno klubom koji drži četvrtu poziciju u okviru Srpske lige Vojvodina, Kabelom iz Novog Sada

Prolećni deo prvenstva tim sa "Toyo Tires Arene" započinje na gostovanju RFK Grafičaru, prvi duel ova dva tima završen je remijem bez golova.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading