KAKAV "KRALJ"! HIT SCENA ISPRED ZVEZDINE SVLAČIONICE! Jago dobio "ĆUŠKU" od saigrača, pa napravio "HAOS"! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo pred početak meča sa Valensijom.

KAKAV "KRALJ"! HIT SCENA ISPRED ZVEZDINE SVLAČIONICE! Jago dobio "ĆUŠKU" od saigrača, pa napravio "HAOS"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Jago

Košarkaši Crvene zvezde igraju utakmicu 24. kola Evrolige protiv Valensije u Areni.

Pred izlazak na parket izabranika Janisa Sferopulosa, dogodila se zanimljiva scena, u kojoj je glavni akter bio Jago dos Santos Mateus, dok je sporedna uloga pripala Rokasu Gedraitisu.

Brazilski reprezentativac i junak pobede nad Partizanom u večitom derbiju AdmiralBet ABA lige, odigranom pre nekoliko dana, pokušao je da otvori hidrant, ali je doživeo neprijatnost.

Mučio se Jago sa otvaranjem i dok se trudio, iza leđa mu je prišao Litvanac opalivši mu, naravno iz šale, "ćušku", koja je iznenadila Dos Santosa.

Nastavio je, međutim, uporno da otvara hidrant, da bi uspeo da na kraju malo i "pokvari" isti, pošto nije mogao lepo da se zatvori kasnije.

Njegov potez naišao je na smeh kod ostalih saigrača, kao i na društvenim mrežama, ali mu niko nije "zamerio" malu nezdogu.

Inače, Brazilac je protekli derbi završio sa 13 poena, od kojih je onaj u poslednjim sekundama bio najbolniji po Partizan i izabranike Željka Obradovića.

Crvena zvezda je u meč sa Valensijom ušla skorom od 9 pobeda i 14 poraza, dok Valensija ima 12 trijumfa i 11 neuspeha.

Tim sa Malog Kalemegdana je na 13. poziciji i samo joj pobeda donosi nadu za plasman u plej-in, dok je španska ekipa na deobi osmog mesta sa Olimpijakosom i upravo crno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading