SREĆNIK IZ NIŠA POSTAO MILIONER! Izvučen Loto džoker!

Autor:

Vesti

30.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dobitak u igri na sreću

SREĆNIK IZ NIŠA POSTAO MILIONER! Izvučen Loto džoker!

Foto: printscreen/PRVA


U najnovijem izveštaju Državne lutrije Srbije o 8. kolu igre na sreću, saznali smo da je loto "sedmica" iznosila impresivnih 750.000 evra. Kombinacija koja je mogla doneti ovaj veliki dobitak sastojala se od brojeva 1, 3, 8, 25, 28, 36 i 37. Nažalost, niko nije uspeo da pogodi ovu kombinaciju, ali četiri srećna igrača su osvojila zavidan iznos od 846.938 dinara pogodivši "šesticu".

Uzbudljivo izvlačenje Loto plus sedmice

U istom izveštaju saznajemo da je izvučena Loto plus sedmica u vrednosti od 190.000 evra, ali nažalost nije bilo dobitnika. Kombinacija koja je mogla doneti ovaj iznos sastojala se od brojeva 5, 14, 17, 25, 27, 33 i 39. Iako nije bilo srećnika koji su osvojili sedmicu, ovo izvlačenje svakako je bilo uzbudljivo za sve učesnike.

Džoker dobitak u Nišu

Posebno zanimljiv podatak iz izveštaja jeste da je Džoker igra u 8. kolu imala izuzetno primamljiv dobitak od 20.000 evra, odnosno 2.540.430 dinara. Kombinacija koja je izvučena glasala je: 0, 1, 2, 4, 5 i 7, a dobitni listić izvučen je čak u Nišu. Ovaj podatak sigurno je obradovao mnoge ljubitelje igre na sreću, a posebno one koji dolaze iz Niša.

Iz ovog izveštaja jasno je da igra na sreću i dalje drži svoju popularnost, privlačeći veliki broj učesnika širom Srbije. Uzbuđenje oko mogućnosti osvajanja zavidnih dobitaka sigurno će nastaviti da privlači nove igrače, dok će već postojeći nastaviti da prate izvlačenja sa nestrpljenjem, nadajući se svom srećnom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading