UZNEMIRUJUČI SNIMAK! Obezbeđenje brutalno nokautiralo muškarca ispred kluba! (VIDEO)

Autor:

Svet

04.02.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident u noćnom klubu: Izbacivač nokautirao posetioca

UZNEMIRUJUČI SNIMAK! Obezbeđenje brutalno nokautiralo muškarca ispred kluba! (VIDEO)

Foto: Instagram


U centru Šefilda, kamera je zabeležila uznemirujući trenutak kada je pripadnik obezbeđenja noćnog kluba nokautirao muškarca. Na snimku se vidi kako mladić, navodno izbačen iz kluba zbog neprimerenog ponašanja, prilazi izbacivaču, dok su u blizini bili još najmanje dva pripadnika obezbeđenja i nekoliko posetilaca kluba. Muškarac, delujući alkoholisano, pokušava da razgovara sa obezbeđenjem, ali pre nego što bilo šta može da kaže, izbacivač ga snažno udara u lice, nakon čega muškarac pada na zemlju, očigledno nokautiran.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SDUK (@streetdrama_uk)

 


Reakcija obezbeđenja

Nakon što je izbacivač hladnokrvno udaljen sa lica mesta, drugi član obezbeđenja prilazi onesvešćenom muškarcu i pokušava da ga osvesti. Detalji samog incidenta za sada nisu poznati, ali snimak je izazvao različite reakcije javnosti.

Podsećanje na prethodni incident

Ovo nije prvi put da je izbacivač noćnog kluba zabeležen u nasilnom ponašanju. Nedavno je kamera zabeležila trenutak kada je izbacivač jednog noćnog kluba u poznatom španskom letovalištu onesvestio mušteriju pravim borilačkim zahvatom, što je dodatno podstaklo raspravu o ponašanju obezbeđenja u noćnim klubovima.

Reakcije javnosti

Ovaj incident je podigao pitanje bezbednosti posetilaca u noćnim klubovima i postavio fokus na ulogu i odgovornost obezbeđenja. Javnost je podeljena u reakcijama, a mnogi su izrazili zabrinutost zbog nasilnog postupanja obezbeđenja, dok su drugi naglasili potrebu za dodatnim merama obezbeđenja radi očuvanja reda i bezbednosti.


Ovo uznemirujući incident podseća nas na važnost adekvatne obuke i regulative kada je reč o ponašanju obezbeđenja u noćnim klubovima, kako bi se osigurala bezbednost i dobrobit posetilaca. Nadležni organi će verovatno sprovesti istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja.

 

 

(Dejli Mejl)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading