SFEROPULOSU "MACA POJELA JEZIK": Trener Zvezde rekao SAMO OVO pred gostovanje u MORAČI!

Autor:

Sport

04.02.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu očekuje teško gostovanje Budućnosti.

SFEROPULOSU "MACA POJELA JEZIK": Trener Zvezde rekao SAMO OVO pred gostovanje u MORAČI!

Foto: Starsport

Košarkaše Crvene zvezde očekuje težak ispit u Morači protiv Budućnosti sutra, petog februara, od 17 časova u 19. rundi AdmiralBet ABA lige.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos nije bio rečit pred meč.

- Igramo protiv rivala i ekipe koja ima svoj kvalitet i očekujemo tešku utakmicu. Jasno je da moramo da budemo psihički spremni i koncentrisani za 40 minuta košarke - rekao je Grk.

Dejan Davidovac je pohvalio protivnika.

- Očekuje nas jako teška utakmica. Imali smo vremena da se malo osvežimo nakon izuzetno naporne nedelje u kojoj smo imali derbi i dve evroligaške utakmice. Ekipa Budućnosti samim plasmanom na tabeli i borbom za vrh pokazala je svoj kvalitet i moramo da odgovorimo čvrstom igrom i koncentracijom svih 40 minuta ovog meča - rekao je igrač crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Andrej Žakelj

Kada je u pitanju trener domaćeg tima, Andrej Žakelj, on veruje da je ekipa u momentu u kom može namučiti Beograđane.

- Očekujem da dočekamo ovaj meč spremni. Mislim da smo u momentu u kojem možemo da pružimo otpor Crvenoj zvezdi, ako budemo fokusirani i ako budemo na energetskom nivou na kojem smo bili na prošloj utakmici. Znamo protiv koga igramo, atraktivna i snažna ekipa, evroligaš, sa odličnim indvidualcima. Na nama je da se maksimalno spremimo, ali još jednom kažem, više se bavimo sa našom igrom i našim pristupom. Nadam se da će sutra to biti na nivou - rekao je trener Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading